BitDefender oferă gratuit licenţe antivirus posesorilor de carduri ISIC, ITIC şi IYTC

BitDefender România şi ASYST (Asociaţia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studenţilor şi Profesorilor) anunţă lansarea unei campanii promoţionale menite a încuraja folosirea soluţiilor de securitate informatică în rândul tinerilor din România.

Astfel, în perioada următoare, toţi posesorii de carduri ISIC (International Student Identity Card), ITIC (International Teacher Identity Card) şi IYTC (International Youth Travel Card) eliberate în România, vor primi gratuit o licenţă Antivirus Pro 2011 valabilă pe o perioadă de 6 luni. În plus, aceştia vor beneficia de reduceri de 50% la orice produs achiziţionat de pe magazinul on-line al site-ului www.bitdefender.ro,secţiunea Home/Home Users.

Prin această acţiune, vrem să încurajăm tinerii să folosească soluţii de securitate informatică, mai ales că ei îşi petrec cea mai mare parte a timpului navigând pe internet, unde sunt expuşi unei multitudini de atacuri virtuale pe care in multe cazuri nici nu le conştientizează” a declarat Carmen Căpitanescu, Marketing Manager BitDefender România. „Educarea studenţilor şi a tinerilor în ceea ce priveşte securitatea informatică este unul dintre obiectivele principale ale BitDefender şi avem o lungă tradiţie în iniţierea programelor adresate acestora” a adăugat acesta.

Pentru a intra în posesia licenţei, cei care deţin carduri ISIC, ITIC şi IYTC vor trebui să se înregistreze pe secţiunea Academica a site-ului BitDefender, pe baza datelor personale şi a coordonatelor cardului. În urma înregistrării, ei vor primi o cheie de activare şi un link de unde vor putea descărca licenţa, dar şi cuponul de 50% reducere pentru produsele BitDefender şi date despre cum pot instala antivirusul.

Oferta este valabilă pentru 60.000 utilizatori şi va lua sfârşit în momentul epuizării celor 60.000 de licenţe.

Membrii ASYST sunt elevi, studenţi, tineri sub 26 de ani şi cadre didactice din toată lumea, posesori de carduri internationale ISIC, ITIC si IYTC.

Despre BitDefender®

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică.  Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează, în timp real, toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurată protecţia utilizatorilor în timp real împotriva viruşilor noi şi a variantelor de virusi încă necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română 24/7.  Produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerţ electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, Orange, PC Garage.

Sursa: BitDefender

Etichete: