Bitdefender Mobile Security – maximă protecție și consum minim de energie la testele independente pe Android

Bitdefender Mobile Security s-a clasat în topul industriei de soluții de securitate pentru mobile atât la protecția împotriva virușilor de Android, cât și din punct de vedere al impactului pe care îl are asupra bateriei telefonului, potrivit testelor realizate de organizația independentă de analiză AV-Comparatives.

“Când am început proiectul Bitdefender Mobile Security ne-am propus să realizăm cea mai bună soluție de securitate pentru protecția smartphone-urilor – o soluție care să detecteze toate tipurile de amenințări ce țintesc direct utilizatorii de Android și, în același timp, să aducă funcționalități adiționale de securitate esențiale unui utilizator de smartphone. Rezultatele AV-Comparatives reprezintă confirmarea că am reușit ceea ce ne-am propus. Pe scurt, posesorii de smart-phone-uri pot instala BMS pentru ca apoi să uite și de viruși și de consumul bateriei’’, spune Alexandru Bălan, Senior Product Manager Bitdefender.

Testarea realizată de AV-Comparatives pe 13 produse software de securitate pentru Android a relevat că Bitdefender Mobile Security se clasează în categoria produselor de top în ceea ce privește protecția împotriva virușilor. BMS a identificat între 98% și 100% din virușii de Android, din mai mult de 18.000 de aplicații periculoase.

Bitdefender Mobile Security s-a dovedit a fi o soluție de top și în ceea ce privește detecția unui număr mare de familii de adware. Aceasta este o calitate importantă pentru un soft antivirus, întrucât anumite aplicații ce integrează conținut publicitar deranjează utilizatorii cu mesaje, fără ca aceștia să își poată da seama care dintre aplicațiile folosite este responsabilă pentru respectivul conținut. De asemenea, în timpul testării softul nu a emis nicio alarmă falsă.

În cadrul evaluării AV-Comparatives, specialiștii organizației independente au menționat printre calități interfața web foarte intuitivă care permite controlul multiplelor dispozitive, gama largă de comenzi prin SMS și caracteristicile modulului Anti-Theft.

’’Bitdefender are o istorie lungă în domeniul produselor antivirus performante pentru computere și ne bucurăm să vedem că experiența companiei a fost transferată în domeniul mobilelor. Bitdefender dă dovadă de o consecvență deosebită pe gama de produse pe care o testăm’’, spune Andreas Clementi CEO al AV- Comparatives.

 

SURSA: CW

Etichete: