BitDefender lansează un nou produs de securitate – TrafficLight Beta

BitDefender®, liderul pieţei locale de securitate, lansează TrafficLight Beta, antivirus şi scaner anti-phishing care acţionează în timp real, cu scopul de a oferi siguranţă la navigarea online. Spre deosebire de majoritatea soluţiilor de securitate, TrafficLight nu este un toolbar şi nu se bazează pe faptul că utilizatorii însemnează paginile vizitate.

TrafficLight este o aplicaţie independentă de motorul de căutare, care filtrează traficul web şi „comunică” prin intermediul simbolurilor specifice unui semafor, inserate în paginile vizitate pentru a semnala nivelul de siguranţă al anumitor URL-uri. TrafficLight nu obturează vizibilitarea pe site-uri – interfaţa programului poate fi vizualizată printr-un simplu click; neaccesată, aceasta stă ascunsă.

TrafficLight foloseşte motoarele de scanare BitDefender pentru a analiza şi evalua fiecare pagină şi link accesate şi blochează conţinutul nesigur înainte de a ajunge în browser-ul folosit de utilizator  – oricare ar fi acesta.

Cu TrafficLight, BitDefender câştigă o victorie importantă în ceea ce priveşte securitatea rezultatelor oferite de motoarele de căutare”, a declarat Bogdan Dumitru, CTO al BitDefender. „Conţinutul încărcat şi redat în browser nu este întotdeauna sigur şi s-ar putea să fie prea târziu să mai faci ceva atunci când ai accesat deja o pagină cu infecţii; în acelaşi timp, reputaţia unui site nu reprezintă un reper de securitate. De aceea, cu TrafficLight, BitDefender abordează proactiv problema siguranţei motoarelor de căutare”, a continuat acesta.

BitDefender pune la dispoziţie gratuit varianta Beta a TrafficLight, începând de astăzi, la adresa: http://trafficlight.bitdefender.com .

De asemenea, BitDefender a lansat o versiune a TrafficLight ca extensie a browser-ului Google Chrome, pentru cei care folosesc platforma Linux sau Mac OS X. Extensia e disponibilă pe site-ul de extensii al Google Chrome.

Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.

Despre BitDefender®

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică.  Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează, în timp real, toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurată protecţia utilizatorilor în timp real împotriva viruşilor noi şi a variantelor de virusi încă necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română 24/7.  Produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerţ electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, Orange, PC Garage.

Sursa: BitDefender

Etichete: