BitDefender lansează Total Security 2012 BETA

BitDefender®, liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor, anunţă lansarea versiunii BETA a produsului BitDefender Total Security 2012. Cei mai activi utilizatori care testează noul program de securitate vor putea câştiga unul dintre premiile puse la bătaie, printre care şi un laptop pentru jocuri de la Alienware.

Cea mai recentă versiune a produsului vârf de gamă de la BitDefender a fost special creată pentru a oferi cea mai sigură, eficientă şi prietenoasă experienţă.

Din perspectiva interacţiunii utilizatorului cu produsele de securitate, noul mod Auto-pilot este probabil cea mai importanta schimbare. Din momentul în care e pornit, nu mai este generată nicio alertă şi toate deciziile sunt luate automat”, a declarat Florin Virlan, Engineering Director, Consumer Products, BitDefender.

Pentru a răspunde creşterii preocupărilor legate de protecţia şi disponibilitatea datelor, am operat îmbunătăţiri semnificative în zona de backup online şi am adăugat funcţionalităţi de sincronizare automată a datelor între computere. Este cu siguranţă cel mai performant produs BitDefender de până acum şi  aşteptăm cu nerăbdare feedback-ul utilizatorilor din perioada de testare BETA”, a continuat acesta.

Alte schimbări includ funcţia de Scan Dispatcher, care rulează sarcini de scanare (inclusiv scanări recurente ale sistemului) utilizând algoritmi ce  identifică perioadele când încărcarea sistemului este redusă, eliminând astfel impactul procesului de scanare asupra utilizării curente a sistemului. BitDefender Rescue CD a evoluat, devenind BitDefender Rescue Mode, un minisistem de operare bazat pe Linux, care permite recuperarea datelor şi dezinfectarea sistemului în situaţii critice. Noul Rescue Mode este acum stocat direct pe hard-disk, fiind instalat odată cu  soluţia de securitate.

Versiunea BETA poate fi descărcată de la adresa http://beta2012.bitdefender.com. Pentru a participa la concurs, este necesară înregistrarea.

Toate denumirile şi numele de produs menţionate mai sus aparţin deţinătorilor de drept şi pot fi mărci înregistrate ale acestora.

Despre BitDefender®

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică.  Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează, în timp real, toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurată protecţia utilizatorilor în timp real împotriva viruşilor noi şi a variantelor de virusi încă necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română 24/7.  Produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerţ electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, Orange, PC Garage.

Sursa: BitDefender

Etichete: