Bitdefender lansează noul QuickScan

Bitdefender lansează o nouă versiune a QuickScan. Cu ajutorul acestui instrument gratuit de scanare online, utilizatorii pot verifica dacă există ameninţări informatice active pe computerul personal. Soluţia de securitate poate fi accesată online de către utilizatori şi foloseşte motoarele de scanare foarte performante, integrate de Bitdefender şi în celelalte produse de securitate din portofoliu.

„Securitatea utilizatorilor este principala noastră preocupare şi suntem bucuroşi să oferim gratuit cea mai rapidă şi cea mai eficientă metodă de a verifica computerul de viruşi”, afirmă Răzvan Costache, QuickScan’s product marketing manager. „Suntem convinşi că noile îmbunătăţiri vor face produsul nostru şi mai popular în lupta cu pericolele online”.
Din februarie 2010 şi până în prezent, QuickScan a avut peste 5,5 de milioane de utilizatori unici şi a realizat peste 101 milioane de scanări de sistem. Datele arată că în funcţie de configuraţia sistemului şi de numărul de procese active, prima scanare a computerului durează între 50 şi 100 de secunde. Prima versiune a QuickScan stabilea un standard în industrie prin gradul foarte ridicat al detectării pericolelor informatice active. Acum, precizia va fi semnificativ mai mare, datorită accesului la noile motoare de scanare şi tehnologii „in the cloud” integrate în linia de produse de securitate 2012.
În plus, noua versiune QuickScan beneficiază şi de o mai bună integrare în cele mai populare browsere de Internet, precum Chrome, Firefox , Internet Explorer.
SURSA: AGORA
Etichete: