BitDefender lansează noua generaţie de utilitare de dezinfecţie împotriva celor mai răspândite 100 de ameninţări informatice

Având în vedere creşterea numărului de ameninţări informatice, precum TDL4, BitDefender, liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor, a lansat noua generaţie de utilitare de dezinfecţie, care oferă protecţie împotriva celor mai răspândite 100 de ameninţări virtuale identificate la nivel global. Având la bază tehnologiile revoluţionare de scanare şi dezinfecţie, acestea îi protejează pe utilizatori împotriva unei game largi de ameninţări informatice şi le securizează navigarea pe internet.   

Actualizările lunare includ mecanisme generice pentru îndepărtarea celor mai răspândite 100 de ameninţări identificate la nivel global. Tehnologia BitDefender, care a dus la obţinerea singurului punctaj maxim la testările de specialitate AV-Test din primul semestru al anului 2011, asigură eliminarea unei mari varietăţi de ameninţări, de la troieni şi viermi până la ameninţări de tip rootkit. De asemenea, utilitarele vin cu o interfaţă optimizată, mai accesibilă şi mai atrăgătoare.

“Cei care nu folosesc protecţie împotriva ameninţărilor virtuale sunt mai expuşi riscului de a se infecta cu malware. Iar dacă au căzut deja victime ale unui atac, atunci s-ar putea să răspândească infecţia şi în rândul prietenilor sau să compromită, fără să-şi dea seama, securitatea altor calculatoare conectate la internet”, a declarat Viorel Canja, Head of BitDefender Antimalware Labs.Atacurile recente cu TDL4, una dintre cele mai sofisticate ameninţări informatice din ultimii ani, scot în evidenţă nevoia de a folosi protecţie la navigarea pe internet, dar şi importanţa unor instrumente eficiente pentru curăţarea sistemelor în cazul infecţiilor”, a continuat acesta.

Utilitarele pot fi descarcate de la următoarele adrese:  

–          Pentru versiunea 64-bit http://www.malwarecity.com/community/index.php?app=downloads&showfile=24

–          Pentru versiunea 32-bit: http://www.malwarecity.com/community/index.php?app=downloads&showfile=23

Notă: Toate numele de produse şi companii menţionate în acest articol sunt folosite doar pentru identificare, acestea fiind proprietatea sau marca înregistrată a proprietarilor lor.

Despre BitDefender®:

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza antivirusului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică. Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează în timp real toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română 24/7. Programele antivirus sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerţ electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, PC Garage.

Sursa: BitDefender

Etichete: