Bitdefender este cel mai bun produs de securitate, conform testărilor comparative derulate de AV-test.org în Q2/2011

Bitdefender®, liderul pieţei româneşti de securitate a informaţiilor, anunţă rezultatele celei mai recente sesiuni de testare realizată de organizaţia independentă AV-Test.org, unde a reuşit performanţa să obţină punctajul maxim pentru protecţia sistemelor, lucru care reafirmă supremaţia tehnologiilor Bitdefender în faţa competiţiei.

Criteriile luate în calcul în această categorie includ: protecţia împotriva ameninţărilor de tip „0-day”, detecţia celor mai noi versiuni de malware şi detecţia celor mai răspândite ameninţări virtuale,  Bitdefender Internet Security 2011 obţinând punctaj de 100% pentru toate aceste categorii.

Rezultatul obţinut vine la scurt timp după ce, în cadrul sesiunii de testări pentru Q1/2011, Bitdefender a obţinut cele mai bune rezultate la toate categoriile analizate, protecţie, repararea sistemului şi impactul asupra performanţei calculatorului, dar şi singurul produs care a obţinut punctaj maxim la protecţie.

„La toate testările de specialitate derulate în ultima vreme, Bitdefender a reuşit performanţe superioare, ceea ce întăreşte poziţia dominantă pe care o ocupă tehnologiile noastre pe piaţa de securitate”, a declarat Viorel Canja, Head of Labs Bitdefender. „Este un moment foarte important pentru noi, am intrat pe o pantă ascendentă; din 2010 şi până acum am primit aprecieri pozitive din partea unor publicaţii cheie de peste tot din lume şi mai mult decât atât, am reuşit să ne remarcăm prin performanţe deosebite în cadrul sesiunilor de testare AV Comparatives”, a continuat acesta.

“În cadrul acestei sesiuni, 27 de produse diferite de securitate au fost supuse testării şi, încă o dată, ţinem să felicităm compania Bitdefender pentru performanţele obţinute. Este îmbucurător să vedem că tehnologiile lor reuşesc să îşi menţină în timp rezultatele”, a declarat Andreas Marx, CEO al AV-test.org.

Un alt succes recent obţinut de suita de securitate Bitdefender 2011 este rezultatul la testele comparative desfăşurate de revista CHIP Germania, unde Bitdefender şi-a menţinut poziţia de lider „incontestabil”.

Rezultatul la testele CHIP este doar unul dintre multiplele exemple de evaluări pozitive ale produselor BitDefender în presa de IT, cât şi în publicaţiile pentru consumatori. Recent, BitDefender a fost votat „cel mai bun produs de securitate”, în urma testului comparativ derulat de organizaţia Stiftung Warentest din  Germania şi a primit mult-râvnita recomandare „Best Buy” de la publicaţia Which?. Suita de securitate 2011 s-a mai bucurat de recenzii pozitive în publicaţii IT de top, precum Computer Shopper sau Computeractive.

Sursa: BitDefender

Etichete: