Bitdefender caută talente

Bitdefender continuă tradiţia stagiilor de formare a profesioniştilor în IT. Compania românească este partener principal în cea de-a VIII-a ediţie a programului educaţional „Stagii pe bune”.
Iniţiat în 2004, programul „Stagii pe bune” îşi propune să-i aducă faţă în faţă pe studenţii celor mai importante facultăţi de IT&C din România şi pe principalii angajatori din domeniu, pentru a facilita comunicarea şi colaborarea dintre aceştia.
Stagiile Bitdefender se concentează în zona tehnică, viitorii profesionişti putând opta să se specializeze ca programatori, dezvoltatori web şi designeri web. Fiecare stagiar admis va fi alocat într-un proiect Bitdefender în desfăşurare şi, sub îndrumarea unui mentor, va putea să acumuleze cunoştinţele tehnice specifice şi să deprindă abilităţi sociale care permit funcţionarea unei echipe.

„Căutam tineri talentaţi, cu o gândire inovatoare, care să reuşească, prin pasiunea pentru tehnologie şi prin cunoştinţele lor, să contribuie la realizarea soluţiilor de securitate marca Bitdefender, soluţii care anul trecut au ocupat locul 1 la nivel mondial în testele consacrate din industrie. An de an, derulăm proiecte prin care
descoperim tineri talentaţi care se alătură echipei Bitdefender”, declară Carmen Buruiana, HR Manager Bitdefender România. “Aproximativ 40% dintre stagiari rămân sa lucreze în echipele în care s-au format.”

Stagiile Bitdefender îi vor aduce pe studenţii din facultăţile de profil în inima laboratoarelor producatorului român de tehnologii antivirus lider pe piaţă, participanţii având posibilitatea să se familiarizeze cu ritmul, atitudinea şi
mentalitatea specialiştilor care fac performanţă, precum şi cu cele mai noi tehnologii.

„Stagii pe bune” este o iniţiativă a Asociaţiei studenţilor şi profesioniştilor IT&C menită să ajute studenţii în dezvoltarea profesională prin informarea asupra posibilităţilor de dezvoltare a carierei şi prin dobândirea de experienţă practică prin efectuarea stagiilor în companii (www.stagiipebune.ro).

 

SURSA: BitDefender/ Stagii pe bune