BitDefender caută Studentul Anului

Proiectul „Studentul Anului”, ajuns la a opta ediţie, se desfăşoară între 15 martie şi 10 aprilie 2010, iar Gala de decernare a Premiilor Studentul Anului va avea loc în data de 29 aprilie 2010. Organizaţia studenţească Voluntari pentru Idei si Proiecte (VIP) propune şi în acest an un proiect realizat de studenţi pentru studenţi, vizând patru categorii de concurs: IT, Arhitectura, Jurnalism şi Comunicare, Economie.

După rezolvarea unei teme specifice fiecărui domeniu (www.studentulanului.ro), a evaluării experinţei extra-curriculare şi a selecţiei făcute de un juriu specializat, se va alege cel mai bun student – Studentul Anului. Secţiunea IT este susţinută de BitDefender, producătorul autohton mutiplu premiat de organizaţiile locale şi internaţionale pentru produsele de securitate, iar tema propusă pentru această secţiune este disponibilă la această adresă.

BitDefender susţine performanţa şi excelenţa în educaţie, iar implicarea în acest proiect este parte integrantă a programului „Academica”, proiect demarat de noi şi adresat studenţilor. Prin acest program, BitDefender doreşte să deschidă un dialog cu studenţii pasionaţi de tehnologie, să le stimuleze gândirea creativă şi să ii ajute să implementeze cele mai îndrăzneţe şi inovatoare idei”, a declarat Carmen Buruiană, Human Resources Manager BitDefender.

Managerul proiectului, Alin Popescu consideră că: “Distincţia Studentul Anului vine de la studenţi pentru studenţi şi este recunoaşterea pe care o merită elita universitară de pretutindeni”.

Câştigătorul titlului de Student al Anului va fi răsplătit cu 2.000 de euro la fiecare categorie în parte, iar ocupanţii locurilor doi şi trei vor primi câte 500 de euro.

Despre BitDefender®   
BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai rapide şi eficiente linii de soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional. Încă de la începuturile sale, din 2001, BitDefender a creat un nou orizont de aşteptări şi a ridicat standardele în materie de protecţie împotriva pericolelor informatice, viteză de reacţie şi actualizare uşoară. În fiecare zi, BitDefender protejează milioane de utilizatori individuali şi companii din întreaga lume, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Soluţiile BitDefender sunt distribuite printr-o reţea globală de parteneri (distribuitori şi reselleri) în peste 100 de ţări din întreaga lume. În România, soluţiile BitDefender sunt disponibile prin partenerii de distribuţie: Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Company, SCOP Computers şi în lanţurile retail cu acoperire naţională: Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro şi Twister.               

Despre „Academica”

„Academica” este un proiect demarat de BitDefender şi reprezintă un program amplu de educare a studenţilor în domeniul securităţii informatice şi de promovare a excelenţei în educaţie.  În cadrul programului, specialiştii BitDefender susţin o serie de cursuri, seminarii şi workshop-uri în centre universitare, participă alături de studenţi la acţiuni care stimulează inventivitatea şi creativitatea acestora. Cei admişi în program beneficiază de training-uri, cursuri de formare profesională, iar eforturile depuse se concretizează în obţinerea de certificări tehnice şi premii. Prin acest program, BitDefender pune la dispoziţia studenţilor programe de internship şi practică într-un mediu de lucru performant şi multicultural şi oferă oportunităţi de angajare celor mai pasionaţi şi creativi studenţi.

Sursa: BitDefender

Etichete: