Bitdefender câștigă a patra sesiune AV-TEST

Bitdefender a câştigat a patra sesiune de testare AV TEST consecutiv, devenind indiscutabil un lider mondial în domeniul tehnologiilor antivirus.

Bitdefender Internet Security a acumulat 16 puncte la sesiunea de testare condusă de AV-TEST în septembrie/octombrie, consolidând rezultatul anterior obţinut de compania românească în sesiunea din iulie/august. Ceilalţi 24 de producători de soluţii antivirus incluşi în sesiunea de testare au acumulat punctaje cuprinse între 7,5 şi 15,5 puncte. Numărul doi la această runde de teste a fost F-Secure, o companie ce utilizează tehnologie de scanare Bitdefender.
Potrivit lui AV-TEST, Bitdefender a înregistrat calificative maxime în detecţia „unor mostre reprezentative de malware descoperite în ultimele două-trei luni” plus toate „mostrele de malware cu răspândire pe scară largă”. De asemenea, AV-TEST apreciază că Bitdefender nu a dat alarme false în timpul operaţiunilor de download, instalare sau utilizare a aplicaţiilor software legitime.
„Bitdefender a stabilit un nou standard in industrie în acest an”, afirmă Viorel Canja, Directorul Laboratoarelor Antimalware şi Antispam Bitdefender. „Suntem foarte bucuroşi că avem cea mai bună soluţie antivirus din lume, însă nu ne vom opri aici. Puterea de inovaţie a mărcii Bitdefender şi tenacitatea echipelor noastre de cercetare au fost recompensate în 2011 dar, după propriile noastre standarde, avem ţinte mult mai înalte fixate pentru anul viitor”, mai precizează Canja.
„Bitdefender a demonstrat în mod constant o performanţă cu totul impresionantă, iar această sesiune de teste nu face decât să confirme valoarea tehnologică a mărcii”, afirmă Andreas Marx, CEO AV-TEST. „De-a lungul întregului an, Bitdefender a convins prin rezultate pozitive la cele mai riguroase testări în condiţii de utilizare reală. Suntem foarte încântaţi de rezultat şi privim cu mare interes testele pe care le vom desfăşura în 2012”.
SURSA: AGORA
Etichete: