BitDefender a obţinut un procentaj de detecţie de 100%, în urma testelor organizate de AV-Test

BitDefender®, liderul pieţei locale de securitate, anunţă că produsul BitDefender Internet Security 2011 a obţinut certificarea AV-Test, în urma testărilor care s-au desfăşurat în ultimul trimestru al anului 2010. BitDefender a primit punctaje foarte mari la toate cele patru categorii: capacitatea de protecţie, dezinfecţie împotriva malware, repararea sistemului după o infecţie, precum şi uşurinţa în utilizare.  

Testările AV-Test au evaluat 24 de produse de securitate, printre care şi produsul BitDefender, şi au luat în calcul:

  • Detecţia şi protecţia împotriva ameninţărilor de tip “zero-day” şi a altor atacuri malware
  • Nivelul de dezinfecţie şi eliminare a elementelor rootkit, ascunse, din sistem
  • Încetinirea sistemului cauzată de instrumentele de dezinfecţie şi numărul de raportări fals-pozitive

Securitatea calculatorului a început să îi preocupe tot mai mult pe utilizatori, pe fondul apariţiei unor ameninţări din ce în ce mai elaborate, iar performanţele BitDefender în aceste teste dovedeşte că suntem pregătiţi să facem faţă celor mai noi probleme de securitate” a declarat Viorele Canja, Head of AntiMalware Labs BitDefender. „Testele AV-test.org sunt renumite printre producătorii de soluții de securitate pentru exigența și dificultatea probelor la care este supus antivirusul, iar produsul BitDefender a obţinut punctaje superioare la toate categoriile. Rezultatele foarte bune şi obţinerea certificării sunt o dovadă în plus că ne ridicăm la nivelul promisiunii de a oferi cea mai bună protecţie de pe piaţă” a adăugat acesta.

Pentru informaţii suplimentare şi detalii referitoare la rezultate şi criteriile de evaluare, vă rugăm vizitaţi http://www.av-test.org/certifications.

Despre BitDefender®

BitDefender este producătorul uneia dintre cele mai performante soluţii de securitate a datelor atestate pe plan internaţional de către instituţii independente de specialitate. Motoarele BitDefender care stau la baza produsului sunt unele dintre cele mai puternice din lume şi folosesc tehnologie euristică.  Gama de produse BitDefender 2011 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează, în timp real, toate aplicaţiile active şi le blochează pe cele cu comportament suspect. Astfel este asigurată protecţia utilizatorilor în timp real împotriva viruşilor noi şi a variantelor de virusi încă necunoscute, oferindu-le posibilitatea unei experienţe digitale în deplină siguranţă. Utilizatorii BitDefender beneficiază de suport tehnic gratuit în limba română 24/7.  Produsele sunt disponibile în România prin distribuitorii autorizaţi Agis Computer, Aline Distribution, Asesoft Distribution, RHS Distribution, Scop Computers, precum şi în următoarele lanţuri retail cu acoperire naţională Altex, Auchan, Carrefour, Depozitul de Calculatoare, Domo, Media Galaxy, Metro, Real, Selgros sau magazinele de comerţ electronic cum ar fi BWM MediaSoft, Cel, Emag, Evomag, Orange, PC Garage.

Sursa: BitDefender

Etichete: