Bitdefender a lansat aplicația Safego Beta pentru Twitter

Bitdefender Safego este singura soluție de securitate dezvoltată de o companie consacrată de securitate informatică. Inițial a fost lansată o versiune pentru Facebook, însă acum este disponibilă și varianta pentru Twitter. Folosind tehnologii premiate și recunoscute la nivel mondial, alături de experiența specialiștilor noștri, Bitdefender Safego lupta proactiv impotriva amenințărilor din mediul social, precum spam-ul, phishing-ul și alte amenințări detectate sau încă nedescoperite. Aplicația este în stadiu beta pentru platforma de microblogging și se găsește aici.

Funcții principale ale Bitdefender Safego Beta pentru Twitter:

Culori diferite pentru nivelele de siguranță

BitDefender Safego permite utilizatorilor să clasifice contactele de pe Twitter după un cod al culorilor pe 4 nivele, în funcție de severitatea amenințării:

• Roșu semnalizează conturile suspecte ce pot răspândi malware, spam sau pot fi utilizate pentru  phishing.

• Galben semnalizează amenințări moderate, conturi care atrag urmăritori folosind mecanisme spam.

• Gri indică un pericol scăzut, mai precis că nici un mesaj nu a mai fost trimis de pe contul respectiv de mai bine de 30 de zile.

• Verde va fi folosit pentru a indica conturile sigure.

Protejarea eficientă a contului

Odată ce aplicația este instalată, activitatea ce se desfășoară pe contul respectiv este scanată automat, fără intervenția utilizatorului. Notificările despre diverse amenințări vor fi trimise către deținătorul contului prin mesaj direct (DM).

Management-ul listelor de urmăriți

Utilizatorii care doresc să dețină control absolut asupra tuturor informațiilor care vin de la cei pe îi urmăresc sau pe care vor să îi urmărească, pot utiliza și Scanarea la cerere. În acest fel, ei pot verifica dacă anumite conturi sunt sigure înainte de a alege să le urmărească și să se expună la riscuri nedorite.

Scanarea mesajelor private

Pe măsură ce amenințările informatice se răspândesc folosind mecanisme specifice pentru fiecare platformă, Bitdefender Safego securizează toate căile de acces ale înșelătoriilor sau mesajelor spam. Safego poate scana mesajele private pentru a detecta mesajele spam sau link-urile malițioase, ca și mesajele ilicite folosite pentru răspândirea înșelătoriilor (ca urmare a preluării frauduloase a contului respectiv).

Sursa: BitDefender

Etichete: