Bilete de avion online emise instant prin Amadeus şi GECAD ePayment pentru piaţa din România

GECAD ePayment şi Amadeus România anunţă lansarea noii soluţii eTicketing pentru agenţiile de turism online – o nouă funcţionalitate care presupune emiterea biletelor de avion instant, în doar câteva minute de la efectuarea comenzii şi achitarea acesteia cu cardul bancar.

Facilitatea eTicketing presupune atât emiterea biletelor în timp real, cât şi menţinerea securităţii tranzacţiei. În plus, utilizatorii înregistraţi pe site-ul agenţiei de turism online pot beneficia de serviciul de emitere automată a biletului dupa efectuarea rezervării. Astfel, un membru al site-ului poate efectua o rezervare de avion în data curentă, însă se poate autentifica ulterior în contul său, de unde îşi poate reafişa rezervarea şi emite singur biletul. În urma emiterii online a biletului de avion, utilizatorul primeşte confirmarea prin email cu datele complete ale biletului, precum şi opţiunea de check-in online, în cazul în care compania aeriană la care s-a făcut rezervarea permite această facilitate.

Această funcţionalitate este disponibilă pentru toţi clienţii Amadeus Marketing România care utilizează motorul de rezervări online Amadeus Internet Booking Engine (ePower) şi soluţia de plăţi online GECAD ePayment. Compania Paravion Tour este primul operator de bilete de avion care a implementat cu succes această facilitate şi o utilizează curent.

Turismul este un domeniu prioritar pentru noi. Pentru a creşte gradul de satisfacţie şi de siguranţă a clienţilor, cât şi pentru a spori şi securiza profiturile operatorilor de turism online, am dezvoltat un modul antifraudă personalizat pentru operatorii de bilete online, care presupune analiza antifraudă instant a tranzacţiei respective şi rezervarea în timp real a biletului de avion dorit”, a declarat Mihai Manoliu, Sales Manager, GECAD ePayment.

„Prin lansarea acestei facilităţi pe piaţa românească intenţionăm să îmbunătăţim experienţa utilizatorilor în achiziţionarea online a biletelor de avion. Un studiu efectuat de către Spider Labs în 24 de ţări indică  faptul că în 2009 aproximativ 38% din fraudele online cu cardul de credit au provenit din domeniul turistic şi al călătoriilor. Soluţia lansată împreună cu echipa ePayment are capabilităţile necesare pentru a preîntâmpina şi elimina tentativele de fraudă online care pot afecta atât stabilitatea financiară a comerciantului online, cât şi siguranţa utilizatorului în derularea plăţilor cu cardul”, a declarat Răzvan Antoni, Director General, Amadeus România.

“Pentru Paravion, online înseamnă că vrei să controlezi personal alegerea celei mai bune soluţii pentru călătoria ta. Împreună cu Amadeus şi ePayment oferim utilizatorilor posibilitatea de a-şi emite singuri biletul de avion, chiar în ziua plecării. Rezervi, plăteşti online şi primeşti biletul. Noua funcţionalitate integrată în Paravion.ro garantează tranzacţiile efectuate, fără a părăsi confortul căminului,” a declarat Remus Vişan, Deputy Managing Director, Paravion Tour.

Despre GECAD ePayment International

GECAD ePayment International este furnizor de soluţii eCommerce integrate, lider pe piaţa românească a sistemelor de plăţi online. Compania dezvoltă soluţia proprietară ePayment®, dedicată exclusiv companiilor care deţin sau doresc să îşi deschidă o afacere online în România. ePayment® este marcă înregistrată a companiei GECAD ePayment International SA.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi site-ul companiei la adresa http://www.epayment.ro şi blogul ePayment la http://blog.epayment.ro/.

Despre Amadeus Marketing Romania

Amadeus este partenerul tehnologic ales de furnizorii, vânzătorii şi cumpărătorii de servicii turistice. Compania furnizează soluţii de distribuţie, IT şi de vânzare pentru a-şi ajuta clienţii să se adapteze, să crească şi să evolueze în industria călătoriilor aflată într-o rapidă schimbare. Grupurile de clienţi includ furnizorii de călătorii (linii aeriene, hoteluri, companii de închirieri auto, companii feroviare, linii de feribot, linii de croazieră, companii de asigurări şi tour-operatori), vânzătorii de călătorii (agenţiile de turism) şi cumpărătorii de călătorii (corporaţii şi turişti). Soluţiile sunt grupate în patru categorii:  Distribuţie& Conţinut, Vânzari& e-Commerce, Administrarea Afacerilor şi Servicii& Consultanţă.

Despre Paravion Tour

În luna mai, GED a achiziţionat Paravion.ro ca parte a strategiei de consolidare in sectorul turismului. Prin noua tranzacţie, GED urmăreşte dezvoltarea celui mai mare furnizor de servicii de turism din România, care să-i permită extinderea activităţii şi în alte pieţe din Europa de Est. Prin achiziţia platformei, a paginilor web, a know-how-ului şi a tehnologiei Paravion.ro, grupul GED a facut un mare pas înainte, fiind singura companie de turism din România care oferă o gamă complexă de servicii de turism – călătorii corporate, pachete şi vacanţe personalizate, întâlniri şi evenimente şi, în prezent, operaţiuni complete B2C online şi confirmări în timp real.  

Sursa: GECAD ePayment