Beck et al. Services participă la Internet & Mobile World 2015 cu soluții de top pentru domeniul digital

Furnizor internațional de soluții IT, cu sediul în Germania și 5 centre în Europa, Beck et al Services oferă clienților săi soluții profesionale de managementul documentelor și al proceselor de business, de colaborare, consultanță și externalizarea serviciilor IT.

Beck et al. Services România va participa, atât ca expozant cât și pe scena speakerilor, la Internet & Mobile World 2015. Evenimentul întrunește lideri de opinie, antreprenori și cei mai importanți jucători din domeniul digital și se va desfășura între 7 – 8 octombrie la Romexpo, București.
În cadrul evenimentului, Beck et al. Services va prezenta soluții de top de Document Management, prin sistemul DocuWare, de Business Process Management, prin platforma de software JobRouter, de Cloud Computing și Social Business Collaboration.

DocuWare este o soluție de ultimă generație pentru managementul documentelor electronice, creată pentru a lucra cu un volum mare de date în condiții de siguranță maximă. Aceasta poate procesa automat orice tip de documente, care sunt apoi clasificate și puse la dispoziția utilizatorului pentru accesare ulterioară, indiferent dacă e vorba de angajații companiei sau de clienții acesteia.

JobRouter este o platformă de software intuitivă și flexibilă, concepută pentru a transforma procese de lucru umane în aplicații digitale dinamice, pentru eficientizarea acestora prin automatizare, precum și pentru reducerea costurilor și a riscurilor. Spre deosebire de alte produse care generează costuri ridicate, JobRouter poate fi implementată rapid, la orice nivel, cu o funcționalitate extinsă și costuri reduse.

Beck et al. Services este Advanced Consulting Partner al Amazon Web Services, liderul mondial in cloud computing si prezinta in cadrul evenimentului solutii care oferă posibilitatea înlocuirii plăților în avans pentru infrastructură cu un sistem de plată pay-as-you-go. Alte avantaje ale soluțiilor includ costurile reduse, rapiditatea și flexibilitatea în utilizarea infrastructurii, opțiunile variate ale platformei și nivelul ridicat al securității oferite.

Social Business Collaboration permite companiilor să-și organizeze colaborarea si comunicarea interna, dar si cea cu tertii, furnizori sau clienti într-o manieră mai eficientă și mai extensivă.

Platformele de social business reprezintă o soluție avantajoasă de colaborare digitală, facilitând toate aspectele legate de fluxul și procesarea informațiilor.

Beck et al Services va prezenta aceste soluții în cadrul evenimentului Internet & Mobile World 2015. Vizitatorii pot afla care este soluția potrivită pentru compania lor, obținând un audit gratuit al situației existente în aceasta în baza completării unui scurt chestionar.

De asemenea, în prima zi a evenimentului, începând cu ora 14:30, pe scena dedicată domeniului de Business Software, Adrian Orășan, Managing Director în cadrul Beck et al. Services, împreună cu președintele JobRouter, Fritz Jochen Weber, vor prezenta impactul pe care platforma JobRouter îl poate avea asupra productivității oricărei companii.