AXIGEN lansează versiunea 7.4 şi un nou model de licenţiere

Gecad Technologies, producătorul soluţiilor profesionale de mesagerie electronică AXIGEN (http://www.axigen.com), lansează astăzi noua versiune comercială 7.4 a platformei sale integrate de email, calendar şi colaborare. Pe lângă un nivel superior de performanţă şi securitate, AXIGEN 7.4 vine şi cu o nouă schemă de licenţiere, mult simplificată, ce  încurajează utilizarea acestui set de soluţii de mesagerie în companiile de toate dimensiunile.

Astfel, prin noua schemă de licenţiere,  la un număr de căsuţe de mail pentru care cumpără drepturile de utilizare a AXIGEN, se oferă de până la 10 ori mai multe căsuţe gratuite.

„Printr-o muncă susţinută a echipei, am reuşit să aducem în noua versiune AXIGEN 7.4 tot ceea ce clienţii noştri şi-au dorit: o platformă de mesagerie puternică şi totuşi flexibilă şi un model de licenţiere mai accesibil. Noul model de business pe care l-am creat permite clienţilor noştri dezvoltarea propriilor afaceri  chiar şi in această perioadă de recesiune. Introducerea unui număr semnificativ de căsuţe gratuite în licenţă, pentru care nu plătesc nimic, le oferă companiilor uneltele de care au nevoie pentru a deveni mai competitive, menţinând costurile de comunicare la un nivel minim”, spune Gabriela Mechea, CEO la Gecad Technologies/AXIGEN.

Una dintre primele platforme de mesagerie electronică din lume, potrivit The Radicati Group, AXIGEN se concentrează puternic pe îndeplinirea nevoilor de business ale companiilor de toate mărimile, fie direct, fie prin intermediul furnizorilor de servicii care operează după modelul Software as a Service (SaaS). Câştigător al premiului de excelenţă ServerWatch 2007 la categoria servere de comunicaţii, AXIGEN a devenit soluţia de mesagerie preferată pentru un număt tot mai mare de companii din întreaga lume, de la furnizori de servicii Internet şi de hosting, până la corporaţii de mari dimensiuni.

Despre Gecad Technologies şi AXIGEN

Înfiinţată în 2001, compania Gecad Technologies SA, membră a GECAD Group şi certificată ISO 9001:2008, dezvoltă şi comercializează AXIGEN, o platformă integrată de email, calendar şi colaborare, dezvoltată în jurul unei tehnologii de server de mail unice, construită pentru cei care au nevoie de o soluţie de comunicare rapidă şi sigură. În prezent, AXIGEN este distribuită la nivel internaţional de peste 250 de parteneri din aproximativ 100 de ţări şi gestionează traficul de e-mail pentru mai mult de 11.000 de companii, cu  peste 8 milioane de utilizatori finali.

Echipa de profesionişti AXIGEN, cu peste 15 ani de experienţă în domeniul mesageriei şi securităţii IT, dezvoltă produse tehnologice de înaltă calitate, bazate pe arhitecturi proprietare precum AXIGEN GrowSecure™, AXIGEN SmartProcessing™ şi AXIGEN UltraStorage™. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesaţi www.axigen.com.

Sursa: GECAD Technologies