Avangate, printre cei mai buni angajatori în 2010

Compania ocupă poziţia a patra în studiul Best Employers 2010, la categoria firmelor mici şi mijlocii, cu până la 250 de angajaţi

Avangate, furnizor global de soluţii pentru distribuţia electronică de software şi managementul partenerilor, a fost desemnată în top 5 cei mai buni angajatori din România în 2010, conform ediţiei din acest an a studiului Best Employers Romania 2010, efectuat de compania de consultanţă AON Hewitt.

Compania ocupă poziţia a patra în topul celor mai buni angajatori din categoria companiilor mici şi mijlocii, cu până la 250 de angajaţi. Clasamentul a fost stabilit pe baza unor chestionare la care au răspuns mii de angajaţi din cadrul celor 24 de companii care au participat la studiu în perioada septembrie 2009 – iunie 2010.

„Ştiam că avem o echipă valoroasă şi o politică de HR eficientă, aşadar mă bucur că acest fapt a fost atestat acum prin prezenţa în topul celor mai buni angajatori din 2010. Ne străduim să construim un mediu cât mai plăcut pentru colegii noştri şi, în acelaşi timp, cât mai propice inovaţiei, care să ne menţină în elita industriei de software şi e-commerce la nivel mondial”, spune Carmen Sebe, CEO al Avangate.

Ce a adus Avangate printre cei mai buni angajatori din categoria companiilor mici şi mijlocii, cu până la 250 de angajaţi? Implicarea angajaţilor în proiecte internaţionale, încurajarea iniţiativei şi a inovaţiei, autonomia şi libertatea în îndeplinirea obiectivelor sunt printre factorii care au cântărit greu în aprecierea calităţii mediului de lucru în companie.

În prezent, după desprinderea din GECAD ePayment şi achiziţionarea acesteia din urmă de către Grupul Allegro, echipa Avangate numără 62 de specialişti iar rata de fluctuaţie a personalului a fost în ultimul an de numai 6%. „Toţi cei care au părăsit echipa au făcut-o din două motive foarte clare: fie au emigrat, fie au ales antreprenoriatul”, explică Mădălina Teodorescu, HR Officer la Avangate.

Compania a anunţat recent obiective îndrăzneţe de creştere în următorii 5 ani: atingerea unor venituri de 1 miliard USD în 2015 şi cotarea la bursă pe NASDAQ, o puternică piaţă de capital pentru companiile tehnologice.

Pentru îndeplinirea acestor obiective, compania va acţiona în continuare ca un foarte activ jucător pe piaţa muncii şi în următorii ani. “În acest moment, Avangate are 7 posturi disponibile ce vor fi suplimentate cu încă 3 până la finalul lui 2010 iar in primele 6 luni din 2011 avem în plan să recrutăm încă 12 specialişti, atât în web development, software development, cât şi vânzări, marketing sau customer-care”, precizează Mădălina Teodorescu.

Posturile disponibile în Avangate pot fi vizualizate la adresa http://www.avangate.com/company/career/.

Despre Avangate

Avangate furnizează soluţii şi servicii pentru distribuţia electronică de software şi managementul partenerilor de distribuţie, sprijinind producătorii de software din întreaga lume să comercializeze cu succes propriile produse pe Internet şi, în acelaşi timp, să gestioneze eficient reţeaua de parteneri. Creată special pentru producătorii de software, oferta companiei include o platformă eCommerce cu funcţionalităţi multiple, servicii de web marketing, o reţea de afiliaţi şi sistemul de management al partenerilor ARMS.

Expertiza Avangate în industria de software poate ajuta producătorii să îşi sporească vizibilitatea pe Internet, să îşi maximizeze accesul la canale adiţionale de vânzări şi să genereze mai multe venituri din vânzarea de programe informatice online şi offline.

Mai multe informaţii puteţi regăsi pe site-ul companiei accesând http://www.avangate.com şi pe blogul Avangate aflat la adresa http://blog.avangate.com/.

Sursa: Avangate