ASF vrea 20 de parteneri pentru AnytimeCRM până la finele anului

Advantage Software Factory (ASF), companie românească specializată pe dezvoltarea de aplicații de management al relației cu clienții, mizează pe o rețea de distribuție formată din 20 de parteneri pentru sistemul integrat de management al relațiilor cu clienții AnytimeCRM până la finele anului. Extinderea lanțului de parteneri are ca scop creșterea vânzărilor la nivel național și acoperirea mai eficientă a pieței locale de soluții CRM. Oficialii ASF estimează până la sfârșitul anului vânzări de circa 350.000 euro din comercializarea AnytimeCRM, față de 100.000 euro în 2009, ceea ce va reprezenta 16% din cifra de afaceri ASF de 2,2 milioane prognozată pentru 2010 (în creștere cu 10% față de 2009). Oficialii companiei apreciază că peste 70% din vânzările soluției CRM vor fi realizate de distribuitori. In funcție de versiune, număr de utilizatori și complexitatea proceselor, plaja de cost pentru AnytimeCRM pornește de la câteva mii de euro pentru firme mici și poate ajunge la câteva zeci de mii pentru companiile medii. O variantă a aplicației este ofertataă și în regim de închiriere, cu prețuri începând de la 25 euro pe lună pentru un utilizator.

Intenționăm să creștem numărul de parteneri la nivel național pentru a oferi disponibilitate locală pentru implementare și suport, dar și pentru a avea o acoperire geografică mai bună”, a declarat Marian Stirbescu, Sales & Marketing Manager ASF.
ASF ofera trei metode de parteneriat de distribuție destinate companiilor IT și de consultanță. Astfel, companiile interesate pot deveni parteneri comerciali prin comercializarea Anytime Mini și Anytime Professional, parteneri de implementare prin comercializarea și implementarea tuturor variantelor de AnytimeCRM, dar și parteneri de tehnologie prin crearea și livrarea împreună cu ASF a soluțiilor complementare AnytimeCRM.


Companiile partenere au ocazia de a testa soluția CRM dezvoltată de ASF în mod gratuit, prin primirea unei licențe la semnarea contractului. De asemenea, echipele de vânzări ale partenerilor primesc traininguri gratuite de administrare și utilizare a aplicației, de vânzarea a  AnytimeCRM și de instalare și dezvoltare.

Mai multe puteți citi la http://www.computerworld.ro/?page=node&id=18999.

Sursa: Computerworld