AROBS devine distribuitor al tabletelor ARCHOS în România

ARCHOS, brandul numărul 4 de tablete în Europa, cu peste 4 milioane de tablete vândute în 2012 este acum prezent în România prin intermediul AROBS Transilvania Software.

Cu 8 ani de experienţă în domeniul tabletelor, 7 fabrici de producţie la nivel internaţional şi sediul central la Paris, ARCHOS a reuşit să se impună pe această piaţă prin cel mai bun raport calitate – pret. Parteneriatul strâns cu Google Android început în 2008 a ajutat ARCHOS să devină unul dintre cele 8 branduri de tablete certificate de Google la nivel mondial.

Din 18 iunie 2013, tablete din gamele Titanium şi Gen 10 XS vor fi disponibile la partenerii AROBS din ţară în 4 modele: Titanium 80, Titanium 101, Gen 101 XS şi GamePad, o tabletă de 7’’ dedicată iubitorilor de jocuri pe platforma Android.

Cu carcase elegante, tabletele  ARCHOS Titanium sunt extrem de subţiri și uşoare. La doar 9.9 mm grosime  şi 440 de gr pentru Titanium 80 şi 1,5 mm grosime şi 650 de gr pentru Titanium 101, aceste tablete sunt perfecte pentru a desăvârşi experienţa Android a celor aflaţi mereu în acţiune.  Rezoluţiiile de 1024x 768, respectiv 1280 x 800, împreună cu ecranul IPS permit vizualizarea celor mai fine detalii şi din unghiuri foarte largi a imaginilor sau a filmelor. În plus culorile sunt clare şi pline de viaţă. Tabletele Titanium sunt dotate cu 2 camere foto-video faţă-spate, memorie de 8 GB şi port HDMI care permite conectarea uşoară la TV.

Modelul ARCHOS 101XS include un periferic magnetic ultra subţire numit Coverboard care are rol de tastatură Qwerty, stativ, copertă de protecţie şi docking station. Cu OfficeSuite Pro 6 preinstalat, acest model este cea mai bună alternativă la un laptop atunci când ai nevoie de libertate de miscare.

ARCHOS GamePad, tableta specială pentru amatorii de jocuri, dispune de 14 butoane fizice şi 2 joystick-uri, aplicaţia Mapping Tool care permite accesarea butoanelor analogice, un procesor grafic quad-core, memorie internă de 8 GB şi port mini-HDMI.

Toate modelele rulează Android 4.1 Jelly Bean incluzând astfel toate îmbunătăţirile care vin cu acest sistem de operare, inclusiv o interfaţă uşor de utilizat cu animaţii şi grafică mai cursivă, ghidare vocală şi Google Now care afişează informaţiile potrivite la momentul potrivit. Cu Android Jelly Bean, tabletele ARCHOS au acces la peste 700.000 de aplicaţii şi jocuri din Google Play. Aplicaţiile din ARCHOS Media Center, un produs patentat de ARCHOS, oferă suport pentru numeroase formate audio -video, subtitrări, codecuri şi permit partajarea prin WiFi a fişierelor cu orice computer sau televizor compatibil din reţea.

Tabletele ARCHOS sunt diponibile în reţeaua de distribuitori AROBS cu preţuri începând de la 799 lei.

Etichete: ,