Aplicațiile Transart adaptate la schimbarea de TVA

Transart anunță că noile aplicații din gama ERP – B-ORG, Neomanager 7 și Neomanager 5 sunt adaptate legislativ, iar echipele de consultanți Transart sunt pregătite să susțină clienții să traverseze în condiții optime momentul 1 iulie 2010, când intră în vigoare și noua cotă de TVA de 24%.

Parte din pachetul de măsuri de austeritate, care fac obiectul Ordonanței de Urgență 58 de modificare a Codului Fiscal – publicată în Monitorul Oficial 431 din 28 iunie 2010, modificarea cotei de TVA la 24% este cea care generează un volum foarte mare de muncă într-un timp extrem de scurt, iar prin faptul că implică simultan sprijinul din partea mai multor furnizori (case de marcat, sistem informatic) iar în anumite situații chiar oprirea temporară a activității, generează o stare de “neliniște” în rândul tuturor agenților economici.

Asigurăm pe această cale toți clienții Transart că în perioada scursă de la anunțul guvernului referitor la modificarea TVA, s-au operat teste extinse pentru identificarea tuturor implicațiilor care pot apărea în diverse scenarii reale și că avem vești bune pentru ei. Astfel, toți clienții Transart care beneficiază de mentenanță la zi:

–       au primit deja instrucțiuni detaliate referitoare la procedura optimă de urmat;

–       știu care este momentul optim, în funcție de scenariu (Exemplu: integrare cu aplicații din gama SFA), când trebuie operată modificarea cotei de TVA, în aplicația utilizată în prezent de client;

–       pot descarca noile kituri, cu versiuni ale aplicațiilor care vin să automatizeze procesele de conversie și de tratare a excepțiilor, ulterior momentului în care a început să fie utilizată noua cotă de TVA.

Transart a aniversat recent 13 ani pe piața de business software și este lider pe piața din România în furnizarea de aplicații software pentru afaceri, pe verticală de comerț și distribuție.

Despre Transart

Transart este o companie cunoscută pentru dezvoltarea de soluții software ușor de utilizat, care pot fi implementate într-un timp scurt și sunt adaptate cerințelor clienților săi. Sistemele integrate B-ORG și Neomanager compun oferta Transart pe zona de ERP pentru companiile din Romania. Peste acest nivel de bază (nucleul ERP), care acoperă cerințele operaționale ale unei afaceri – valabile pentru o categorie mult mai largă de companii, oferta Transart include și o serie de componente și aplicații specializate pe partea de vânzări și logistică: HERMES SFA (pre-sales, van-sales, merchandising & marketing), Vânzare Asistată (Showroom), TeleSales și HERMES Logistic WMS. Serviciile oferite de Transart au stat la baza unei puternice relații de parteneriat cu clienții săi. Din 2005 Transart este Microsoft Gold Certified Partner, iar din 2007 Transart este partener ISV Motorola. Detalii suplimentare la www.transart.ro.

Sursa: Transart