Apemin Tusnad si-au automatizat divizia de vanzari directe cu HERMES SFA

Pentru a veni in intampinarea companiilor din domeniul distributiei, care lucreaza cu agenti de teren si care doresc sa creasca nivelul de eficienta al activitatii agentilor sai, Transart propune pachetul complet – software si hardware – HERMES SFA cu PDA-uri incluse. Astfel, toate firmele care achizitioneaza aplicatia HERMES SFA pana la 31 Ianuarie 2012 – pentru fiecare licenta de tip agent vor primi cate un PDA gratuit, Allview Maxi, care ruleaza pe platforma Windows Mobile.

Solutia oferita este completa, cuprinzand: software specializat pe vanzari, perfect integrabil cu software-ul de gestiune, software specializat de comunicatii de date, PDA-uri, precum si comunicatii de date (Orange, Vodafone de exemplu) dar si, foarte important, un partener de incredere cu experienta in acest domeniu.
Aplicatie specializata pe vanzari – HERMES se adreseaza, firmelor de distributie din domenii variate cum sunt: FMCG, farma, materiale de constructii, scule profesionale, produse veterinare, etc.
HERMES Sales & Merchandising ofera solutii profesioniste atat pentru producator sau importator, cat si pentru distribuitorii acestuia, oferind instrumente puternice de colectare a datelor, care sa le permita un schimb de informatii coerent si raportari conforme cu necesitatile lor.

Cu un numar de peste 5500 licente mobile de tip PreSales, VanSales si Merchandising implementate in 10 tari de pe piata europeana (Romania, Croatia, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Republica Ceha, Slovenia, Ucraina si Rusia), HERMES Sales & Merchandising este o solutie profesionista si adaptata perfect cerintelor pietei de distributie. Cu aceasta solutie, Transart este astazi, lider de piata in Romania, pe verticala de “business software” pentru Comert si Distributie.

SURSA: Transart