Advantage Software Factory lansează o nouă aplicație software ce va facilita gestionarea executărilor silite | Advantage Software Factory launches a new application to facilitate recuperations

[lang_ro]Pe fondul crizei economice, numărul dosarelor de executare silită deschise în cazul creditelor neperformante a crescut îngrijorător la peste 500.000. Mai mult, prăbușirea pieței imobiliare a făcut ca executorii bancari să-și recupereze cu mare dificultate împrumuturile acordate persoanelor fizice și companiilor. Pe de altă parte, primăriile din toată țara au pe rol sute de mii de dosare execuționale pentru neplata amenzilor și impozitelor, atât din partea persoanelor fizice cât și a societăților comerciale.

In acest context, compania Advantage Software Factory (ASF), specializată pe aplicații de colectare debite restanșe și CRM, lansează un software dedicat gestionării volumelor mari de dosare și automatizării proceselor de executare silită.

Aplicația permite alocarea automată a dosarelor pe executori, identificarea, evaluarea și valorificarea garanțiilor și conține un modul de administrare a propririlor pe salariu și conturi bancare. Soft-ul generează automat scrisori, adrese, notificări trimise clientului și diverselor instituții implicate în fluxul executării și păstrează istoricul acțiunilor efectuate. Utilizatorii vor avea la dispoziție o evidență a anunțurilor în publicații cu privire la licitații și vor beneficia de o serie întreagă de rapoarte privind cazurile după status, sumele recuperate grupate pe stadii executare și situații lunare comparative de performanță pe sume recuperate.

„Chiar dacă facilitează o activitate de nedorit, este totuși un produs care poate minimiza eforturile a peste 500 de executori bancari, la care se adaugă mii din administrația publică. Deja 3 bănci din România s-au arătat interesate să achiziționeze această aplicație”, a declarat Marian Stirbescu, Sales&Marketing Manager ASF.

Aplicația pentru gestionarea executărilor silite va fi comercializată atât ca produs individual, cât și ca modul atașat aplicației de colectare debite Capone, software ce generează peste jumătate din cifra de afaceri a companiei Advantage Software Factory. Capone deţine o poziţie de leader pe piața bancară, cu peste 50% dintre implementările de sisteme de colectare în bănci.

Sursa: IDG [/lang_ro]

[lang_en]The content of this page is available only in Romanian.[/lang_en]