Adobe a prezentat familia de produse Acrobat X

Adobe Systems Incorporated a prezentat familia software Adobe Acrobat X – Acrobat X, Reader X, suita Acrobat X  și noile servicii de schimb de documente disponibile pe portalul Acrobat.com. Noua gamă de soluții permite profesioniștilor să inoveze și să creeze conținut de o mai bună calitate, impulsionând o colaborare mai strânsă și o productivitate sporită în mediul dinamic de business din lumea actuală.

 “Astăzi, mai mult ca niciodată, oamenii trebuie să comunice și să colaboreze în mod sigur și profesionist cu oameni din afara organizației lor. Acrobat X este un răspuns la această dinamică – impulsionând o colaborare mai fluidă și crearea de experiențe mai bogate în mediul rapid și complex al business-ului de astăzi.”-  Kevin M. Lynch, Vice Președinte – Adobe.

„Adobe Acrobat Reader este aplicația cea mai populară în rândul utilizatorilor, având la activ zeci de milioane de download-uri. Formatul PDF este esența multor tehnologii de la Adobe (LifeCycle, portalul Acrobat.com etc.). De asemenea, soluția comercială Adobe Acrobat X vine cu un număr mare de noi funcționalități, această versiune putând fi considerată un update major pentru acest produs.” – Răzvan Balint – Director General – Romsym Data (distribuitor Adobe).

Acrobat X aduce noi acțiuni predefinite pentru a simplifica pregătirea documentelor în mai multe etape, iar capacitățile noi de personalizare din PDF Portfolios unifică tipuri multiple de fișiere într-o prezentare convingătoare. Noile servicii de documente disponibile la Acrobat.com oferă utilizatorilor abilitatea de a colabora mai eficient, iar integrarea cu Microsoft SharePoint oferă consistența documentelor PDF. De asemenea, refolosirea conținutului este acum mai ușoara cu opțiunea de export în Microsoft Word și Microsoft Excel.

Sursa: Adobe