Oportunităţi de proiecte


35 de proiecte inovatoare înscrise de cadre didactice la prima ediție a programului Bursele ANIS

București – Octombrie 2018 – ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii – anunță înregistrarea a 35 de proiecte inovatoare în cadrul primei ediții a programului „Bursele ANIS”. Principalul obiectiv al programului este de a recunoaște eforturile cadrelor didactice în actualizarea curriculei de specialitate și aducere a celor mai noi tehnologii în atenţia studenţilor.

MAPPING app competition – concurs de aplicații pentru protejarea vieții private

MAPPING lansează o competiție pentru cele mai bune aplicații dezvoltate de tineri inovatori din Europa. Concursul oferă oportunitatea de a dezvolta aplicații pentru platformele mobile care să răspundă nevoilor actuale privind protejarea vieții private și a datelor personale. Pe lângă suma de 20.000 euro acordată marelui câștigător, competiția oferă cadrul pentru ca tineri talentați cu idei inovatoare să se implice în domeniul securității online.

Invitație de parteneriat cu CPRU-UPB

Inițiativa se încadrează în planul ANIS de extindere a colaborării dintre mediul academic și industrie Centrul pentru Pregătirea Resurselor Umane din cadrul Universității Politehnica București, intenționează să depună o propunere de proiect, în cadrul competiției “Parteneriate pentru transfer de cunoștințe” organizată în cadrul Programului Operațional Competivitate.

Folosiţi cloud-ul pentru a oferi servicii inovatoare? Aplicaţi la Premiile EuroCloud România!

Pentru al treilea an consecutiv, asociaţia EuroCloud România organizează competiţia Premiile EuroCloud România. Competiția evidențiază business case-urile inovatoare şi performanţele industriei româneşti de cloud şi îşi propune să promoveze un climat competiţional în cadrul industriei româneşti de cloud computing. Premiile fac parte din competiţia europeană care va aduce în prim plan cele mai inovatoare servicii şi proiecte de cloud din Europa, câştigătoare ale etapelor naţionale din peste 15 ţări europene, pentru a-i desemna pe cei mai buni dintre cei mai buni la nivel continental.

Innovation Labs 2015 anunță înscrierile în cel mai dinamic program pentru tinerii creativi și vizionari, pasionați de tehnologie

Innovation Labs 2015 invită tinerii să participe la prima etapă a programului, și anume hackathoanele din București și Cluj, care vor avea loc simultan pe 7 martie. Înscrierile încep din data de 21 februarie. Evenimentul se adresează tinerilor care doresc să pornească pe drumul antreprenoriatului IT&C, dar și celor care au pornit un startup și au nevoie de îndrumare.

Au început înscrierile la programul de pre-accelerare MVP Academy

Startup-urile în tehnologie care vor să dezvolte produse cu potențial la scară globală sunt invitate să aplice la  MVP Academy, program de pre-accelerare care va avea loc în perioada 23 martie – 14 mai la TechHub Bucharest. Aplicațiile se realizează online pe site-ul programului http://mvpacademy.copână luni, 9 martie.

Noerr: Noutăţi legislative pentru companiile de IT

Acest articol este publicat ca urmare a parteneriatului dintre ANIS și Noerr pentru consultanță privind inițiative fiscale, financiare și legislative. Transpunerea Directivei 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor Directiva 2011/83/UE privind drepturile consumatorilor, a fost în cele din urmă transpusă prin O.U.G.

Lansarea inscrierilor in Romanian Software Index

Ne face placere sa va anuntam cotinuarea proiectului lansat anul trecut, intr-o noua formula: Romanian Software Index – Catalogul firmelor de software din Romania. Lansarea Romanian Software Index 2014 este prevazuta pentru inceptul lunii noiembrie 2014. In urma interesului exprimat de dvs, am decis ca aceasta a 2-a editie a Catalogului sa includa 2 sectiuni – una dedicata companiilor de outsourcing si una care va include prezentari ale  solutiilor software proprii dezvoltate de companiile românești.

Parteneriat ANIS – Noerr pentru consultanta privind initiative fiscale, legislative si de politici publice

Pentru o perioada de 6 luni, in perioada 1 iulie – 31 decembrie 2014, ANIS va colabora cu compania de consultanta Noerr , pe cateva initiative fiscale, financiare si legislative cu scopul de a evalua modul in care asociatia noastra crea mai multa valoare membrilor nostri in aceste domenii.

Deloitte Technology FAST 50 2014

Deloitte lanseaza campania de inscriere la cea de-a 15-a editie Technology FAST 50 , competitie dedicata companiilor de tehnologie din Europa Centrala cu cele mai mari rate anuale de crestere a veniturilor, calculate ca medie a ultimilor cinci ani. Beneficii pentru companiile inscrise in competitie: acoperire media si recunoastere la nivel national si regional; un plus de credibilitate in fata partenerilor de afaceri, a clientilor, dar si a angajatilor; finalistii se califica, automat, in competitia regionala Technology Fast 500 EMEA, care ierarhizeaza cele mai dinamice 500 de companii de tehnologie din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.