MCSI lansează apelul de proiecte pe e-Sănătate local

Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale (MCSI) lansează apelul de proiecte pentru Operaţiunea 3.2.4 „Susţinerea implementării de soluţii de e-sănătate şi asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar” – la nivel local.

Bugetul total alocat acestui apel de proiecte este de 60.000.000 lei. Valoarea maximă a finanţării nerambursabile este de 6.000.000 lei pentru parteneriate şi 1.600.000 lei pentru restul solicitanţilor eligibili. Valoarea minimă a finanţării acordate este de 500.000 lei.
                            
Scopul acestei operaţiuni constă în dezvoltarea serviciilor medicale prin implementarea unui sistem informatic integrat, asigurând accesul cetăţenilor şi personalului medical la servicii informatice de tip e-sănătate.
                  
Beneficiarii eligibili sunt:
                            
• Unităţi sanitare publice cu paturi, cu personalitate juridică proprie (unităţile sanitare publice cu paturi reprezintă instituţii care asigură populaţiei asistenţă medicală, spitale publice care pot asigura permanenţă prin medici);
• Parteneriate între minimum trei unităţi sanitare publice cu paturi şi cu personalitate juridică proprie, definite mai sus.
                               
Înregistrarea propunerilor de proiect se realizează online pe www.fonduri.mcsi.ro, în mod continuu, începând cu 12 mai 2011 ora 9:00 şi se va  încheia pe 8 iulie 2011 ora 14:00.
                     
Sursa: MCSI
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *