Mai sunt 3 zile de reduceri Early Bird la conferința MOSS 2016

ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii va organiza a doua ediție a conferinței Make Open Source Software – MOSS 2016 în data de 23 martie la Hotel Novotel.

Evenimentul este deschis de Kris Buytaert, Consultant Linux & Open Source la Inuits.
Conferința se va desfășura pe două zone de interes – IoT, Embedded & Mobile Systems, respectiv Cloud Solutions. Dezvoltatori, studenți și profesori interesați de tehnologiile open source sunt așteptați să ia parte la sesiuni și discuții tehnice aprofundate, studii de caz, demonstrații live și workshop-uri practice a câte 2 ore. Agenda detaliată este disponibilă pe situl evenimentului – http://mossconf.ro/agenda/.

Vor fi puse în discuție teme variate precum: dezvoltarea de aplicații mobile, aplicații pentru echipamente hardware integrate (embedded), compresii pentru mobil, implementare de soluții hibride în cloud, monitorizarea aplicațiilor, sisteme integrate pentru dispozitive IoT și securitate cibernetică.

La modulele practice participanții vor învața cum să creeze API-uri Java pentru a expune funcționalități în bibliotecile native de la Andrei Vasiliu, Intel Development Center Romania, cum să utilizeze tehnologia Docker pentru a livra software mai rapid în cloud de la Sorin Pește, Microsoft România și cum să evalueze securitatea aplicațiilor din cloud folosind instrumente open source de la Adrian Furtună, KPMG România.

Biletele au fost puse în vanzare și se pot achiziționa online, direct de pe situl evenimentului: http://mossconf.ro/register/. Perioada de discount early bird este valabilă până la data de 28 februarie 2016.

Pentru a accentua rolul educațional al evenimentului ANIS încurajează participarea la eveniment a unui număr cât mai mare de studenți, care să poată avea acces la comunitate si la discuții tehnice detaliate. Pentru studenții interesați de sectorul open source este disponibil un tarif preferențial de 30 euro.

MOSS 2016 este organizat cu sprijinul sponsorilor: Intel Romania Software Development Center, Microsoft România si EventLink360.
Premiile pentru cele mai bune prezentari sunt acordate de Adobe Romania si iMedicare.
Comunități: TechHub Bucharest, DevAcademy, Girls in Tech, Girls who Code, OWASP, DroidCon Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *