Listarea companiilor tech la Bursă – Evenimente de informare BVB

In urma discuțiilor purtate în cursul ultimelor luni,  ANIS a încheiat un parteneriat cu Bursa de Valori București pentru crearea unei piețe dedicate industriei tech, care va activa în condiții speciale, mai relaxate față de cele impuse pentru piața reglementată standard – Alternative Trading System.

Parteneriatul a fost făcut public în cadrul conferinței de presă organizate ieri la sediul BVB, cu ocazia deschiderii sesiunii de tranzacții.

La eveniment au participat din partea ANIS Andrei Pitiș, președintele asociației și Radu Georgescu, Vicepreședinte/ Proprietate intelectuală și antreprenoriat, alături de președintele BVB Ludwik Sobolewski și de Dragoș Pâslaru, reprezentantul GEA Consulting.

Primul pas în cadrul acestui parteneriat îl constituie organizarea de sesiuni de informare pentru companiile de IT. In cadrul acestor evenimente, vor fi prezentate informații concrete despre:

  • procedura de listare și costurile asociate pentru companie,
  • condițiile speciale de admitere în chapterul special creat pe piața de tranzacționare și
  • avantajele companiilor care decid să opteze pentru această modalitate de creștere a capitalului.

Primele sesiuni au fost deja programate și vor avea loc după cum urmează :

  • București : marți, 23 septembrie, începând cu ora 9 :30, la sediul BVB, Bd. Carol I nr. 34-36, etajul 2
  • Cluj Napoca : miercuri, 24 septembrie, începând cu ora 9 :30, la City Plaza Hotel, Ballroom Hall, Str. Sindicatelor nr. 9-13

Informații detaliate despre programul evenimentelor pot fi consultate aici: http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2014/09/BVB-workshops-invitations-RO.pdf

RSVP: Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la aceste sesiuni de informare până cel târziu vineri, 19 septembrie. Pentru confirmări și detalii suplimentare legate de evenimente: