Lansarea inscrierilor in Romanian Software Index

Ne face placere sa va anuntam cotinuarea proiectului lansat anul trecut, intr-o noua formula: Romanian Software Index – Catalogul firmelor de software din Romania. Lansarea Romanian Software Index 2014 este prevazuta pentru inceptul lunii noiembrie 2014.

In urma interesului exprimat de dvs, am decis ca aceasta a 2-a editie a Catalogului sa includa 2 sectiuni – una dedicata companiilor de outsourcing si una care va include prezentari ale  solutiilor software proprii dezvoltate de companiile românești.

Obiectivele publicarii acestui catalog raman aceleasi ca la editia trecuta: cresterea oportunitatilor comerciale pentru companiile software, si in acelasi timp vizibilitatea internationala a industriei romanesti de software si servicii.

Formatele finale ale materialului vor fi deasemenea similare cu cele ale editiei 2013: material tiparit si diferite formate digitale, care sa asigure o distributie rapida si usoara.

Prezentarea Romanian Software Index poate fi consultata aici: http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2014/07/Prezentare_Romanian-Software-Index-2014.pptx

Inscriere: Daca firma pe care o reprezentati este interesata de inscrierea cu profil sau de optiunile de reclama, va invitam sa completati Formularul de comanda si sa ni-l transmiteti conform instructiunilor, pana la data de 12 septembrie 2014.

Formularul de comanda poate fi descarcat aici : http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2014/08/Formular-comanda_RSI-2014.docx

Pentru mai multe informatii: Ioana Constantinioana.constantin@anis.ro , 0742.077.203.

 

Despre editia 2013 a catalogului

Editia 2013 a Romanian Software Outsourcing Index a inclus profilele a 55 de companii care dezvolta software la comanda. Catalogul a fost tiparit in 2 tiraje insumand 500 de exemplare.

Publicatia a avut 3 variante digitale:

Distributia pentru prima editie a inclus urmatoarele tari: Austria, Belgia, Canada, Danemarca, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, SUA si Suedia.

Distributia materialelor tiparite si a formatelor digitale s-a facut catre birourile comerciale din Romania ale ambasadelor tarilor mentionate si cele ale Romaniei in aceleasi tari, catre camerele de comert bilaterale si asociatiile similare din strainatate, precum si in cadrul evenimentelor la care ANIS a fost reprezentata.

Pagina dedicata RSOI din situl ANIS – www.anis.ro/rsoi a avut in perioada octombrie 2013 – iulie 2014 aproximativ 5600 de accesari, cu 4160 de vizite individuale. Promovarea aplicatiei postate pe site s-a facut exclusiv si direct catre audiente de business, prin intermediul materialelor de prezentare ale ANIS, atat in formatele electronice, cat si in cele tiparite (prin QR code).

De la apariție, catalogul Romanian Software Outsourcing Index a fost menționat în presa românească în publicații ca: Ziarul Financiar, Capital, wall-street.ro, Market Watch, ComputerWorld, softlead.ro, business24.ro, precum si pe blog-uri, agregatoare de stiri si social media, totalizand aproximativ 6500 de mentiuni.

Pentru orice informatii suplimentare, va sta la dispozitie Ioana Constantinioana.constantin@anis.ro , 0742.077.203.