Joia asta, 29 aprilie, la un Ceai Incubat / Incubatorul de Afaceri Software Timişoara

Profit de o deplasare la Timişoara şi dau curs invitaţiei lui Radu Ticiu, Directorul Incubatorul de Afaceri Software Timişoara de a participa la întâlnirea lunară a comunităţii locale, sub numele de „Ceaiul Incubat”. Se întâmplă joi, 29 aprilie, de la 6 seara, în Bd. Republicii Nr. 9, Et. 3, Cam. 308.

Radu a propus cateva subiecte de mare interes, nu doar în comunităţle locale, ci si la nivelul întregii industrii:

  • Implicare în iniţiative formale sau informale de networkig de afaceri şi profesionale? Structură şi focus vs. flexibilitate şi urmărirea oportunităţilor
  • De unde vin pericolele pentru firmele româneşti din domeniul IT? Competiţia externă sau limitările interne de dezvoltare organizaţională
  • Co-opetiţia la modul „românesc”: ce ne împiedică să ne implicăm în eforturile de dezvoltare sectorială (clustering, adoptarea de standarde, proiecte comune, cercetare în parteneriat, dezvoltarea de programe comune de training, etc)

Daca sunteţi din Timişoara sau aveţi drum, veniţi să schimbăm câteva vorbe. Radu mi-a făcut o prezentare entuziastă (multumesc 🙂 ) – dar sper să avem un schimb de idei care să mai mişte lucrurile din loc. Detaliile complete despre eveniment aici. Nu uitaţi să vă înregistraţi !

Si dacă sunteţi şi vineri în Timişoara, vă invit să participaţi şi la Workshopul Ro-NESSI. Ne vede şi acolo, cu o mică prezentare despre aşteptările/ viziunea companiilor despre dezvoltarea industriei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *