Invitaţie sponsorizare „Conferinţa Internaţională Control System and Computer Science”

Societatea Română de Automatică şi Informatică Tehnică împreună cu Facultatea de Automatică şi Calculatoare, Asociaţia Română pentru Inteligenţă Artificială şi Comitetul Naţional IEEE organizează Conferinţa Internaţională CONTROL SYSTEM AND COMPUTER SCIENCE – CSCS 19, în Bucureşti, în perioada 29-31 Mai 2013.

La eveniment şi-au anunţat participarea personalităţi din mai multe ţări, precum şi specialişti români, în cadrul căreia vor fi prezentate cele mai noi rezultate din domeniul ştiinţei şi tehnologiei informaţiilor, al conducerii avansate a proceselor şi al sistemelor integrate Cyber Phisical Systems(CPS), precum şi unele dintre cele mai reprezentative realizări în domeniul ingineriei calculatoarelor, al ingineriei sistemelor şi al ingineriei programării.

Ediţia din acest an a CSCS beneficiază de o vizibilitate sporită fiind „Technically cosponsored de IEEE” ; lucrările conferinţei vor fi publicate de IEEE CPS.

Expoziţia cu realizările tehnice şi sesiunea specială dedicată realizărilor din mediu de afaceri, poate reprezenta un bun prilej pentru companii de a prezenta rezultate semnificative din activitatea proprie.

Facultatea de Automatică şi Calculatoare vă propune câteva opţiuni de finanţare care pot fi consultate în materialul atasat.

Puteţi obţine mai multe informaţii de la secretariatul Conferinţei şi secretariatul Departamentului de Automatică şi Ingineria Sistemelor:
Tel.: (+40) 021-4029167
Fax: (+40) 021-4029587
E-mail: cscs@aut.pub.ro
Web site: http://cscs19.acs.pub.ro/