Invitaţie de participare la târgul de matchmaking CH MATCHING MILANO

Colegii de la ARIES ne anunţă că mai sunt disponibile 5 locuri petru delegaţia naţională care va participa la Târgul de matchmaking CH MATCHING MILANO, în perioada 26-29 noiembrie 2012.

Companiile participante la eveniment au la dispoziţie spaţii dedicate pentru discuţii  stabilite în avans, prin intermediul bazei de date cu participanţi din toată Europa, ordonată pe industrii, tipuri de produse / servicii şi tipuri de parteneriate căutate.

Numărul maxim de participanţi din România va fi de 10 firme (în standul naţional de IT şi electronică) şi 8 firme în standul de alte domenii.

Participarea delegaţiei româneşti este sprijinită de către Ministerul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri, ARIES şi  Centrul Român de Promovare a Comerţului şi Investiţiilor Străine, cu finanţare de la bugetul de stat, în baza HG   296/2007, astfel: se decontează 50% din costurile de deplasare şi cazare, 100% din costurile legate de închirierea şi construcţia standului şi toate costurile legate de publicitate, reclamă, în limita bugetului alocat pentru eveniment.

Mai multe detalii sunt disponibile pe situl ARIES.