Invitatie ANIS Business Meetings | Evenimente internationale de promovare, 11 iunie, ora 17:30

Va invitam la o noua intalnire din ciclul ANIS Business Meetings, cu tema “Evenimente internationale de promovare”, miercuri, 11 iunie, de la ora 17:30. Evenimentul are loc la sediul ANIS – Str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, et. 1 – harta: http://goo.gl/maps/ujXvN ).

Din partea ANIS, vor gazdui aceasta intalnire Valerica Dragomir, Director Executiv si Sorin Gavanescu, Vicepresedinte- Outsourcing. Obiectivul intalnirii este sa exploram impreuna optiunile de organizare a unor participari comune la diferite evenimente internationale cu scopul promovarii pentru zona de outsourcing.

Cateva dintre subiectele abordate in cadrul intalnirii:

  • Experienta acumulata de ANIS prin Programul de Promovare a exporturilor finantat de la Bugetul de Stat (10 editii de CeBIT) – argumente pro si contra;
  • Propunerea ANIS pentru eventuale evenimente de promovare: plan de actiune in 2 etape
  • Studiu de caz – Evenimentul pilot – Misiune economica la Viena, 4-5 iunie – Cum au decurs lucrurile? Ce a mers bine? Ce trebuie schimbat?
  • Instrumente si canale de promovare alternativa – folosirea brandului de tara (romaniaIT), Romanian Software Outsourcing Index ?

Audienta 
La eveniment sunt invitati sa participe directori si responsabili ai departamentelor de marketing si / sau vanzari din companiile software. Evenimentul este unul cu circuit inchis, destinat exclusiv firmelor membre ANIS.

Inscriere  
Participarea la acest eveniment este gratuita, insa numarul locurilor este limitat. Va invitam sa confirmati participarea prin completarea formularului online pana cel tarziu vineri, 6 iunie:  https://docs.google.com/forms/d/1F8E8tuc9OLeG22JkmMwahhu7ng01zTnkr6BrLav2J-Y/viewform