Invitație de participare la sondajul „CEE IT Outsourcing Review 2009”

Central and Eastern European Outsourcing Association (CEEOA) a început cercetarea anuală „CEE IT Outsourcing Review” și a lansat catalogul companiilor de outsourcing IT din regiunea CEE – ITOlist.eu (http://itolist.eu).

ANIS invită toate companiile care furnizează servicii de outsourcing IT să participe la cercetarea online, la adresa – http://research.ceeoa.org.

Catalogul ITOlist.eu include profile ale companiilor, incluzând informații despre servicii, tehnologiile folosite și client. Catalogul este construit pe baza unui sondaj online și își propune să devină un canal eficient de comunicare între potențialii clienți și furnizori, facilitând procesul de selecție a acestora din urmă.

Câteva beneficii ale participării la acest sondaj:

  • Un mini-profil al companiei va fi inclus în raportul „Central and Eastern Europe IT Outsourcing Review 2009”;
  • Profilul va fi inclus în catalogul companiilor furnizoare de outsourcing IT din Europa Centrala și de Est – ITOlist.eu;
  • Compania va fi inclusă în “Google custom search” pe țări, prin intermediul siturilor incluse în catalog
  • Compania va primi un buton „ITOlist.eu member” pentru afișarea pe situl propriu
  • Compania va avea acces la oportunități suplimentare de promovare – profil extins al companiei, video de prezentare, personalizare în cadrul profilului.

ANIS este membru fondator al CEEOA și recomandă furnizorilor de servicii IT din România să se înscrie în acest catalog și să participe la sondajul online.

Etichete: