Interviu cu Dan Gârlașu, Vicepreședinte Academic Innitiatives, ANIS

Am reușit să facem un scurt interviu cu Dan Gârlașu (Vicepreședinte Academic Innitiatives la ANIS) despre activitatea de vânzare, subiect pe care îl va aborda în detaliu în cadrul cursului, „Cum să atingem eficiența în vânzări?” din data de 6 martie.

Echipa ANIS: În primul rând o întrebare de bază, peste care mulți vânzători sar în ziua de astăzi, dar care este esențială pentru acești oameni, pentru a înțelege exact importanța rolului pe care pe îl au în funcționarea sănătoasă și dezvoltarea unei companii. Care credeți că este importanța activității de vânzare într-o companie?

Dan Gârlașu: Dacă o companie nu își realizează funcția de vânzare (a produselor sau serviciilor pe care le promovează) nu poate funcționa. Mai mult, un vânzător bun știe să evalueze corect în ce stadiu al procesului de vânzare se găsește așa încât să poată fi predictibil în legatură cu veniturile pe care le va aduce companiei sale. Această predictibilitate este esențială în relațiile din ecosistemul în care funcționează compania: mediu de afaceri, acționari, furnizori, parteneri și clienți.

Echipa ANIS: Pentru că ați spus mai sus „un vânzător bun”, care sunt abilitățile care nu trebuie să-i lipsească unui vânzător de succes?

Dan Gârlașu: Aceste abilități sunt sintetizate în cele 49 de reguli ale lui Sandler (n.r. David Sandler a studiat oamenii de vânzări cu cel mai mare succes și a comparat atitudinea lor cu cea a colegilor de birou care se chinuiau, iar rezultatul s-a concetizat prin scrierea unei cărti – Sandler’s Rules: 49 Timeless Selling Principles and How to Apply Them –  care a ajuns în mai puțin de 7 zile de la lansare, în topul bestsellerurilor din The Wall Street Journal și numărul unu pe Amazon.com). Participând la cursul „Cum să atingem eficiența în vânzări?” din data de 6 martie veți descoperi aceste reguli simple dar esențiale pentru procesul de vânzare.

Echipa ANIS: Activitatea de vânzare ne ajută în viața personală?

Dan Gârlașu: Pentru acele persoane care caută noi provocări, activitatea de vânzare îți menține tonusul și nu te lasă să te plictisești, pentru că fiecare vânzare este diferită iar fiecare client are alte nevoi și aspirații care trebuie întrunite.

Vă așteptăm cu placere la cursul domnului Dan Gârlașu „Cum să atingem eficiența în vânzări?” din data de 6 martie pentru a cunoaște ce înseamnă să fi un vânzător eficient, plin de încredere, puternic și implinit. Pe scurt, un vânzător de SUCCES!

Pentru informaţii suplimentare şi înscriere vă rog să luați legătura cu mine prin email oana.badea@anis.ro, sau telefonic la tel. 021-3121397, mobil 0749 924 064.