Inscrieri pentru CeBIT 2011 – termen: 15 octombrie ac

ANIS anunţă începerea înscrierilor pentru participarea în standul naţional al României la CeBIT, Hanovra, 1-5 martie 2011.
Date fiind constângerile cunoscute legate de rezervarea şi organizarea spaţiului, am luat decizia ca înscrierea firmelor pentru CeBIT 2011 să se facă şi respectiv să se încheie până la data de 15 octombrie ac.
Vă reamintim, numărul de firme înscrise este determinant atât pentru planificarea şi proiectarea standului, pentru determinarea formatului materialelor de prezentare şi mai ales pentru bugetarea şi obţinerea aprobării de buget de la Departamentul pentru Comerţ Exterior – MECMA.
Vor fi luate în considerare pentru înscriere doar firmele care vor trimite fişa de înscriere şi documentele însoţitoare necesare, până la data de 15 octombrie. La cerere, vom acorda un interval suplimentar de maxim 15 zile pentru obţinerea unor documente restante.

Important: Pentru ca târgul să poată fi aprobat şi inclus pe lista de finanţare a DCE, este necesar un număr minim de 10 companii. Dacă până la data de 15 octombrie nu vom avea cele 10 firme necesare înscrise corespunzător, ANIS va renunţa la organizarea CeBIT 2011.
Numărul final de companii care vor fi incluse în standul naţional va fi cel al firmelor înscrise până la data de 15 octombrie.
Pentru a nu risca o participare neprofesionistă la eveniment a ANIS, a brandului romaniaIT şi mai ales a companiilor, ANIS nu va mai accepta înscrieri după data de 15 octombrie.

Etichete: