Înscrieri până pe 16 iulie în Deloitte Technology Fast 50 Europa Centrală

 Deloitte România anuntă că termenul pentru depunerea candidaturilor pentru topul Technology Fast 50 Europa Centrală s-a prelungit până în 16 iulie ac.

Technology Fast 50 este o competiţie unică dedicată celor mai dinamice companii de tehnologie din regiune,  în baza ritmului de creștere a veniturilor în ultimii cinci ani. Câștigătorii competiției obțin recunoaștere la nivel naţional şi regional, ceea ce le sporește nivelul de credibilitate și reputaţie, încurajează relațiile cu partenerii de afaceri și clienţii, ajută în atragerea și retenţia angajaților. 

Înscrierile online și criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe site-ul regional Fast 50 Europa Centrală www.deloitte.com/fast50ce.

Formularul de înscriere poate fi completat online la adresa https://www.dexsurvey.deloitte.com/surveyframe.asp?SurveyID=612430. Vă reamintim, termenul pentru înscriere a fost prelungit până în data de 16 iulie.

Pentru mai multe informații puteți lua legătura cu: Ana-Maria Gavrilă, PR Manager, angavrila[at]deloittece.com, +40 (0)21 2221 661 sau Dariusz Nachyła, Managing Partner, Industriile TMT, dnachyla[at]deloittece.com.