Înscrieri last minute pentru Programatica 2010

Agora Group, organizator al conferinței Programatica 2010, invită programatorii, studenții și cadrele universitare să profite de ultimele zile de înscrieri la eveniment. Programatica 2010, prima conferință din România dedicată mediilor de programare, va avea loc pe 26 noiembrie 2010, la Hotel Intercontinental, București.

Evenimentul își propune să aducă față în față furnizorii de medii de programare, dezvoltatorii și comunitățile acestora din România, astfel încât aceștia să afle ultimele noutăți, strategiile și direcțiile de evoluție, să poată face o comparație directă între diferitele platforme de dezvoltare, să aleagă cea mai potrivită platformă pentru aplicațiile pe care intenționează să le dezvolte și să facă schimb de experiență și de idei.

În cadrul conferinței vor avea loc, în paralel, 5 workshop-uri interactive legate de tematici de prim interes pentru mediul dezvoltatorilor în ziua de astăzi.

În cadrul conferinței Programatica 2010 vor fi prezentate și dezbătute noutăți legate de platformele Java, .NET, IBM Rational, metodologii și procese de dezvoltare Agile, cloud computing, soluții mobile, WEB, PHP, drepturi de proprietate și modele de licențiere. Reprezentanți ai companiilor Oracle România, IBM România, Microsoft România, Cubrid, Zitec, RONUA.RO vor susține prezentări pe parcursul evenimentului, punctând ultimele noutăți, strategiile și direcțiile de evoluție ale diferitelor platforme de dezvoltare.

Evenimentul este promovat cu ajutor partenerilor media: Osn.ro, PHP România, ITStiri.ro, Joobs, Java România, World IT, Lucrez in IT, TehnoPOL, IT Trends, Digital Trends, Agora News, PR Wave, PR Wave Directory, Medialook și Smart FM. Alți parteneri: BVMW, ARIES, ANIS, Byblos, iNES, DigiSign.

Aflați mai multe detalii despre Programatica 2010 pe www.programatica.ro .

Despre Agora Group

Agora Group este un trust de presă specializat în tehnologia informației, comunicaţii, afaceri și distribuție de carte străină. Agora Group este prezent în piața publicațiilor IT&C din 1992.

În prezent, Agora Group deține în portofoliu revistele: IT Trends, Digital Trends, evenimentele: Conferinţele Regionale Agora, Conferinţele de Tehnologie Agora, Conferinţele de Soluții Agora, mesele rotunde IT Trends, serviciul de distribuție de carte străină Byblos și portalul online cu serviciul zilnic de ştiri AgoraNews.

Detalii pe www.agora.ro şi www.byblos.ro .

Sursa: Agora

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *