Informația digitală și serviciile electronice pentru cetățean

La Universitatea București, în cadrul Facultății de Litere, a avut loc o sesiune de dezbateri pe tema Informația digitală și serviciile electronice pentru cetățean, eveniment coordonat de Centrul de cercetări pentru informație digitală DIGINFO.
Evenimentul a reunit sub egida sa prestigioși cercetători și cadre universitare din domeniul Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (TIC), reprezentanți ai Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, cercetători din cadrul Institutului de Cercetare-Dezvoltare în Informatică – ICI București, profesori universitari de la prestigioase instituții de învățământ din țară – Facultatea de Litere din cadrul Universității din București, Universitatea Politehnică București, Academia de Studii Economice, Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, Universitatea “Dunărea de jos” Galați, directori ai unor Biblioteci Universitare și Județene, ai Bibliotecii Academiei, ai Bibliotecii Naționale, precum și reprezentanți ai celor mai mari companii naționale și multinaționale din domeniul IT prezente pe piața românească de profil.

Cuvântul de deschidere a fost rostit de prof.dr. Rodica Zane, prodecan al Facultății de Litere. Pentru restul articolului accesați http://www.computerworld.ro/?page=node&id=18849

Sursa: ComputerWorld

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *