How to Web 2012 – ultimele zile de discount Very Early Bird pentru bilete

 

Așa cum vă anunțam săptămâna trecută, ANIS este partener al How to Web 2012 – cel mai important eveniment dedicat inovației și antreprenoriatului în tehnologie din Europa de Sud-Est www.howtoweb.co.

How to Web 2012 are loc pe 7 și 8 noiembrie, în București, la Crystal Palace Ballrooms.

Ca și la edițiile anterioare, How to Web 2012 vă ofera posibilitatea să urmăriți studii de caz despre despre business și product development, să aflați mai multe despre modul în care inovația schimba lumea și economiile, să întâlniți antreprenori și profesioniști din toata Europa Centrală și de Est.

In cele două zile ale evenimentului veți putea urmări peste 40 de speakeri și invitați lideri în inovație, care vor prezenta informații despre tendințele globale în industrie, dezvoltarea de noi tehnologii, produse și business-uri în acest domeniu.

In cadrul How to Web va fi organizat și Startup Spotlight, program și competiție dedicată startup-urilor, în cadrul căreia vor fi prezente 32 dintre cele mai inovative echipe din Europa Centrală și de Est, împreună cu 12 acceleratoare și programe de sprijin și investiții pentru inițiative antreprenoriale în tehnologie.

Organizat din 2010, How to Web a devenit unul dintre evenimentele de top la nivel european, fiind inclus pe lista celor 25 de evenimente de tehnologie recomandate de TechCrunch.

Important: Până pe 20 septembrie este activ discountul Very Early Bird pentru prețul biletelor și le puteți cumpăra la prețul de 121 Eur + TVA. Incepând de săptămâna viitoare se vor aplica discounturi speciale pentru membrii ANIS, cu mențiunea că acestea se vor aplica la prețul de  161 Eur +TVA.
Pentru înregistrare, vă invitam să vizitați situl evenimentului: www.howtoweb.co.