Gartner poziţionează CA Technologies ca lider de piaţă în Application Performance Monitoring

CA, anunţă prin partenerul său strategic pentru Europa Centrală şi de Est, SolvIT Networks, poziţionarea sa în zona liderilor, de către compania Gartner, în cadrul raportului elaborat de aceasta, “Magic Quadrant for Application Performance Monitoring”. După evaluarea celor 29 de furnizori de APM calificaţi, Garter a poziţionat CA în secţiunea liderilor.

În raportul Gartner din martie 2011, intitulat “Market Share, All Software Markets, Worldwide, 2010”, CA Technologies este declarat liderul mondial de piaţă pe managementul aplicaţiei, clasificare realizată pe baza veniturilor totale realizate din software în 2010. CA Application Performance Management (CA APM) monitorizează toate tranzacţiile Web şi non-Web pe măsură ce acestea tranzitează infrastructura aplicaţiei şi conectează, în mod automat, aceste tranzacţii la componente dependente. Soluţia oferă o viziune de tip “business centric” a stării aplicaţiei în raport cu experienţa utilizatorilor, prioritizează incidentele în funcţie de impactul acestora asupra afacerii, identifică rapid şi cu precizie componentele defecte şi face conexiunea între experienţa reală a utilizatorului final şi infrastructură. Capacitatea de a monitoriza experienţa reală a utilizatorului final şi posibilitatea de a diagnostica problemele în profunzime ajută clienţii să înţeleagă problemele de performanţă din context, să identifice cu precizie erorile şi să rezolve cu rapiditate problema.

“Credem că descoperirile acestui raport Gartner dezvăluie ceea ce peste 1.500 de clienţi ştiau deja, şi anume faptul că CA APM este un lider de piaţă de încredere cu funcţionalitate şi uşurinţă de utilizare dovedite”, a spus Mike Sargent, manager general, Service Assurance, CA Technologies. De câte ori tranzacţiile au loc în medii fizice, virtuale sau cloud, CA APM ajută la protejarea oportunităţilor de venit, productivităţii utilizatorului final şi satisfacţiei clientului prin asigurarea calităţii serviciilor şi a experienţei pentru aplicaţiile critice de business.”

Conform raportului întocmit de Gartner, “Furnizorii declaraţi lideri au 6 caracteristici distincte: 1) au oferte competitive pentru toate cele cinci dimensiuni ale APM şi cea mai bună funcţionalitate posibilă pentru cel puţin 3 dintre aceste dimensiuni; 2) deţin credibilitate în monitorizarea domeniilor aplicaţiei formate din surse heterogene; 3) pot face integrarea cu patru sau mai multe dimensiuni; 4) deţin abilitatea de a livra şi asigura mentenanţă APM la nivel global; 5) sunt recunoscuţi pentru inovaţie; 6) viziunea lor plasează APM în centrul operaţiunilor IT şi al managementului aplicaţiei.”

SURSA: Computerworld

Etichete: