Folosiţi cloud-ul pentru a oferi servicii inovatoare? Aplicaţi la Premiile EuroCloud România!

Pentru al treilea an consecutiv, asociaţia EuroCloud România organizează competiţia Premiile EuroCloud România.

Competiția evidențiază business case-urile inovatoare şi performanţele industriei româneşti de cloud şi îşi propune să promoveze un climat competiţional în cadrul industriei româneşti de cloud computing. Premiile fac parte din competiţia europeană care va aduce în prim plan cele mai inovatoare servicii şi proiecte de cloud din Europa, câştigătoare ale etapelor naţionale din peste 15 ţări europene, pentru a-i desemna pe cei mai buni dintre cei mai buni la nivel continental.

Participarea este gratuită şi presupune înregistrarea aplicaţiilor conform cerinţelor celor șase categorii, în limba engleză, direct pe site-ul EuroCloud România. Categoriile sunt următoarele: Pentru furnizori „Cel mai bun serviciu cloud pentru pieţe orizontale”, „Cel mai bun serviciu cloud pentru pieţe verticale”, „Cel mai bun Startup de cloud”, „Cel mai inovativ serviciu de cloud”, „Cel mai bun serviciu de migrare în cloud”, şi pentru utilizatori „Cel mai mare impact în business prin implementarea unui serviciu cloud”.

Câştigătorii vor beneficia de vizibilitate şi recunoașterea calității serviciilor pe care le oferă, precum și  de posibilitatea de a participa gratuit la training-ul de lansare a schemei de certificare cloud EuroCloud Star Audit, care va avea loc pe 29-30 iunie 2015. În plus, în calitate de Partener Principal al competiţiei, Ymens, compania de cloud, va oferi câstigătorului categoriei Startup posibilitatea de a integra propria soluţie în platforma Ymens şi de a beneficia, astfel, de noi avantaje de marketing şi posibilităţi de comercializare.

În 2014, EuroCloud România a adus doi câştigători din România pe scena Premiilor EuroCloud Europa: locul întâi european în categoria „Cel mai bun proiect cloud pentru sectorul public” şi locului al doilea în categoria „Cel mai bun serviciu IaaS”.

Dacă nu aţi aplicat încă, profitați acum şi aduceţi serviciul dumneavoastră în clasamentul celor mai performante servicii cloud din Europa. Etapa înscrierilor se încheie pe 23 iunie 2015.

Detalii cu privire la criteriile particulare fiecărei categorii, modalitatea de înregistrare, componența juriului şi mai multe informații puteţi găsi pe site-ul asociaţiei EuroCloud România: http://www.eurocloud.ro/prima-pagina/premiile-eurocloud-romania-2015/