Yahoo!OpenHack în București

Yahoo Developer Network vă invită să participați la evenimentul Yahoo! OpenHack Europe, care va avea loc în București în perioada 14-15 Mai 2011.

Yahoo! OpenHack este unul dintre cele mai importante evenimente dedicate pasionatilor de tehnologie: dezvoltatori, designeri, programatori, arhitecți web. Sunt cu toții așteptați din întreaga Europă pentru 36 de ore de coding, hacking, developing, sharing ideas,peering & fun!

Evenimentul este gratuit, dar din cauza numărului limitat de scaune, va avea loc o preselecție.

OpenHack-ul va fi deschis cu un Tech Talk – o serie de prezentări legate de hack de la unii dintre cei mai respectați dezvoltatori din web, Doug Crackford fiind unul din ei (http://www.crockford.com/). După aceea va urma o sesiune de 24 de ore de hacking, utilizând o colecție impresionantă de instrumente web, servicii și APIs-uri de la Yahoo! Developer Network, dar și alte APIs-uri și date de pe Internet.

Evenimentul se va încheia a doua zi cu demo-urile hack și respectivele felicitări și premii.

Pentru mai multe informații, puteți accesa http://openhackeu2011.eventbrite.com/ sau puteți urmări un video de la un eveniment anterior Yahoo! OpenHack:http://vimeo.com/232517).

Pentru detalii despre înscrierea la eveniment contactați  Oana Anastasiu, Account Manager, Tel: (+4)0726.849.740.