Workshop-urile ArenaBiz: Invață de la 7 oameni de afaceri cum să-ți lansezi un business în online

 Workshop-urile sunt organizate de site-ul pentru antreprenori ArenaBiz.ro, se vor desfășura în sistem online, săptămânal, în perioada 8 aprilie – 20 mai și vor acoperi toate etapele pe care le presupune un business online: de la ce faci după ce ți-a venit ideea, cum faci strategia, cum dezvolți produsul, cum stabilești prețul, până la cum faci promovarea sau vânzarea. Mentorii sunt oameni de afaceri cu experiență pe fiecare domeniu. Tariful este de 75 euro + TVA/modul, cu un discount de 20% pentru înscrierile făcute până pe 26 martie.

In ultima perioadă, tot mai mulți specialiști sunt tentați de ideea de a avea propria lor afacere în mediul online, atrași de investițiile mici pe care le presupune un astfel de business. Chiar dacă aceste costuri inițiale sunt mai mici decât în alte domenii, timpul pe care îl pierde un antreprenor pentru a încerca să învețe din mers cum se gestionează un business online, precum și greșelile pe care toți antreprenorii le fac ajung să reprezinte costuri uriașe.

Acesta este motivul pentru care ArenaBiz lansează o suită de 7 workshop-uri online, care să-i treacă pe participanți prin toate etapele pe care le presupune un business online: de la ce faci după ce ți-a venit ideea, cum faci strategia, cum dezvolți produsul, cum stabilești prețul, până la cum faci promovarea și vânzarea sau cum poți să te protejezi de problemele legale care pot aparea în acest domeniu. Fiecare workshop va fi susținut de câte un mentor, toți mentorii fiind antreprenori de succes cu o experiență vastă în domeniul respectiv: Mihai Stănescu – business coach, Dragoș Roua – antreprenor, inițiatorul programului de mentorship pentru business-urile online, Alexandru Lăpușan și Ovidiu Constantin, fondatori de companii din IT, Ciprian Gavriliu – fondatorul unei agenții interective și specialist în marketing online, Adrian Soare – antreprenor, specialist în marketing și vânzări, mai puțin workshop-ul dedicat implicațiilor legale ale business-urilor online și obținerii de investiții, care este susținut de Ana Maria Andronic, senior associate la Biris Goran, casa de avocatură care a asistat, printre altele, investițiile efectuate în Ejobs.ro, Bestjobs.ro, Erepublik.com etc.

Vrem ca workshop-urile să-i ajute pe cei care vor să înceapă un business online (sau care au deja un business online, dar vor să-l dezvolte) să evite greșelile de început, să-și contureze niște strategii și planuri de acțiune foarte clare pe care să le și testeze, sub îndrumarea fiecărui mentor, prin assignment-ul practic pe care îl vor avea la fiecare modul. Si pentru că am dorit ca nu doar cei din București să beneficieze de un astfel de program, am preferat să le facem online.”, declară Eugenia Cosinschi, fondator al ArenaBiz.ro și organizator al acestor workshop-uri.  

Mai multe detalii despre aceste workshop-uri găsiți pe site-ul arenabiz: http://www.arenabiz.ro/workshop/

Partenerii workshop-urilor sunt: Elevate, Empower, Bucharest Hubb, 3ner, Biz Campus, The Business Club, Young Professionals, Geek Meet, ANIS, Unimpresa Romania, Clubul Intreprinzatorului Roman.

ArenaBiz.ro este un site lansat în martie 2009 care își propune să promoveze antreprenoriatul din mediul online.

Eugenia Cosinschi
ArenaBiz.ro
http://www.arenabiz.ro/workshop/
eugenia@arenabiz.ro
0720.035.404