Workshop Ro-NeSSI – Romanian Network of Software Service Initiatives, Timișoara, 30 aprilie

Universitatea de Vest din Timișoara va organiza în data de 30 Aprilie primul workshop al Ro-NeSSI pentru inițierea platformei tehnologice românești naționale în domeniul serviciilor software.

Evenimentul și inițiativa fac parte din proiectul SPRERS – Strengthening the Participation of Romania at European R&D in Software Services.  SPRERS propune un set de acțiuni care să întărească capacitatea echipelor/ organismelor/ companiilor implicate de cercetare și dezvoltare din noile state membre, în special în domeniul serviciilor software, și care să susțină alinierea activităților acestora la programelor cadru europene în domeniul IT&C.

Mai multe detalii despre proiect la adresa http://sprers.eu/project-details/abstract.

Intâlnirea de la Timișoara, organizată în 30 aprilie, este dedicată serviciilor software – sub acronimul Ro-NESSI – Romanian Network of Software Service Initiatives și va aduce în discuție platforme naționale similare în vederea stabilirii unor relații de colaborare cu acestea. Workshop-ul își propune și să identifice competențele românești în domeniul serviciilor software și să stabilească direcțiile unei posibile agende de cercetare. Detalii despre eveniment găsiți la adresa http://sprers.eu/events/first-meeting-of-ro-nessi.

Pentru confirmarea participării la eveniment vă invităm să luați legătura cu dna Dana Petcu, Coordonator FP7-ICT SPRERS, petcu@info.uvt.ro.

Etichete: ,