Virtual Meetup: De ce KANBAN trebuie sa facă parte din competențele de bază ale angajaților?

Vă invităm la o discuție virtuală live, cu titlul De ce KANBAN trebuie să facă parte din competențele de bază ale angajaților, ce își propune să ofere câteva idei și soluții pentru:

  • a ajuta fiecare angajat să câștige o oră zilnic prin optimizarea timpului de lucru;
  • a ajuta echipele de dezvoltare software sau echipele implicate în IT ops, să înțeleagă ce îi împiedica să obțină performanțe mai bune;
  • a înainta pe calea unei evoluții naturale și continue.

Prin introducerea Kanban în practica angajaților, putem oferi echipelor și organizației în ansamblu, posibilitatea de înțelegere imediată a elementelor de risipă și a elementelor ce blochează activitatea. Acest lucru este valabil și pentru organizațiile ce au adoptat Agile și utilizează cadrul SCRUM în special pentru dezvoltarea software. Kanban nu face altceva decât potențează și mai bine ceea ce s-a realizat deja, permițând trecerea la un nou stadiu pe calea dezvoltării evolutive.

Gazda acestei întâlniri va fi dl. Eugen Dragomir, Lean – Agile Trainer / Coach.

„In decursul a 30 de ani de activitate în IT, reducerea continuă a risipei și utilizarea vizualului, m-a făcut pe mine și pe colegii mei, să reușim să ne recâștigăm controlul asupra timpului și să reușim să realizăm cu resurse minime, lucruri la care nu ne-am fi așteptat” – Eugen Dragomir.

Intâlnirea are loc luni, 9 octombrie 2017, între orele 16:00- 17:00. Pentru înscriere utilizați link-ul https://zoom.us/meeting/register/0b3a9291e26ce33bc5b9141539e44ee6. In urma înregistrării veți primi un email cu confirmarea participării și informații de acces.

Pentru discuție aveți nevoie de un calculator cu acces la INTERNET ce dispune de cameră video și microfon.

Acesta nu este un webinar, este o întâlnire VIRTUALĂ LIVE, în care este încurajată dezbaterea. In acest sens numărul de locuri este limitat la 20.