Intâlnire Venture Mentoring cu Ana Maria Andronic pe 25 aprilie

VentureConnect, program dedicat antreprenorilor din zona IT, tehnologie şi on-line, anunţă cea de-a doua întâlnire din cadrul programului Venture Mentoring. 

Ana Maria Andronic, Senior Associate la casa de avocatură Biriş Goran, va participa la cea de-a întâlnire din seria Venture Mentoring programată pentru  miercuri, 25 aprilie, începând cu ora 15.00.  

Ana Maria Andronic, Senior Associate la casa de avocatură Biriş Goran şi membru fondator al Fundaţiei VentureConnect va susţine cea de-a doua întâlnire din programul Venture Mentoring pe 25 aprilie. Proiect dezvoltat de Fundaţia VentureConnect are rolul de a susţine pe durata întregului an dezvoltarea comunităţii antreprenoriale prin identificarea unor soluţii concrete şi personalizate la problemele de business punctate de antreprenorii participanţi. 

Ana Maria Andronic este specialist în drepturi de proprietate intelectuală, cu o experienţă de peste treisprezece ani în domeniul juridic, începându-şi cariera ca judecător. Ana Maria este unul dintre puţinii avocaţi din branşa sa care îmbină armonios dreptul continental cu cel de common law, pe baza experienţei juridice din Statele Unite ale Americii, având drept de practică în România şi în statul New York.

“Aştept cu interes următoarea întâlnire Venture Mentoring deoarece îmi doresc să găsim răspunsuri concrete la întrebările din domeniul juridic pe care antreprenorii le au, iar dacă nelămuririle lor nu sunt în sfera mea de specialitate, să mă asigur că vor primi informaţia căutată. Consider că fiecare membru al boardului VentureConnect este recunoscut pentru experienţa sa, fie că este vorba de IT&C, software, e-commerce sau domeniul juridic, întâlnirile Venture Mentoring fiind astfel o sursă directă de consiliere şi informare pentru participanţi”, spune Ana Maria Andronic.

Întâlnirea îşi propune să dezbată problemele juridice intâmpinate de afacerile din mediul IT&C, printre care: structurarea afacerii şi pregătirea sa pentru o investitie, securizarea produsului sau a serviciului cu ajutorul drepturilor de proprietate intelectuală, inregistrarea unei mărci sau brevetarea unui produs. 

Întâlnirea are loc pe 25 aprilie, începând cu ora 15.00, înscrierile realizându-se pe website-ul evenimentului: www.ventureconnect.ro la sectiunea evenimente.  Taxa de participare este de 100 RON + TVA.

 

Despre VentureConnect:
VentureConnect a fost lansat in 2010 de către Ana Maria Andronic (Senior Associate la Biriş Goran) şi Daniel Vişoiu (Partener la Biriș Goran), împreună cu un grup de antreprenori IT/on-line binecunoscuţi precum Marius Ghenea (antreprenor şi business-angel), Radu Georgescu (Preşedinte GECAD Group), Orlando Nicoară (Director General Mediafax Group şi antreprenor on-line), Péter Barta (Director Executiv al Fundației Post-Privatizare) şi Dragoş Rouă (antreprenor on-line).

 Despre Allegro Group România:
Parte a grupului media international Naspers, Allegro Group beneficiaza de o experienta de peste 12 ani in e-commerce, dezvoltand platforme de shopping online in 17 tari, pe 3 continente. In Romania, Allegro Group este unul dintre cei mai importanti actori de pe piata de comert electronic, avand in portofoliul sau platforme de e-commerce si anunturi de top: Autovit.ro, Mercador.ro, Compari.ro si TrendZone.ro. 

 Despre Fundaţia Post-Privatizare:
Fundaţia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundaţie pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o organizaţie privată care promovează educaţia antreprenorială şi susţine iniţiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc – cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătăţire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilităţii sociale a întreprinderilor.

Etichete: