Totul despre Big Data

big data weekSăptămâna 22 -28 Aprilie se află sub semnul Big Data Week, peste 150 de evenimente cu tema Big Data fiind susținute în aceste zile în peste 25 de orase din lume.

Amsterdam, Moscova, Washington DC, Toronto, Londra sunt numai câteva din orașele care vor susține întâlniri, conferințe, dezbateri pe tema Big Data, urmărind aspectele comerciale, tehnice și sociale asociate cu tratarea volumelor mari de date, și la ce ne putem astepta din analiza lor.

Pentru prima dată în această serie de evenimente, Bucureștiul se va afla și el pe harta mondială a Big Data. Cu această ocazie, EuroCloud Romania va organiza evenimentul „Totul despre Big Data”, o incursiune în evoluția analizei de date către Big Data. Împreuna cu prezentatorii, experți ai domeniului, vom vedea cum Big Data poate impacta jurnalismul și ce tehnologii și metode stau în spatele termenului de Big Data.

Specialiști de la Orange, Axemblr, Microsoft, Intrarom, vor prezenta studii de caz si soluții tehnice pentru tranzitia către Big Data, iar revista DasCloud ne va povesti ce se poate face cu Big Data în jurnalism. Vă așteptăm la un nou eveniment interesant și plin de dinamism, în care vom aflam totul despre Big Data de la specialiștii în domeniu.

Detalii cu agenda evenimentului si înregistrare, pe site-ul EuroCloud Romania.

EuroCloud Romania acționează ca o voce colectivă a industriei românești de cloud computing pentru a permite dezvoltarea unui ecosistem local de cloud, si a crește vizibilitatea pietei  românești de cloud.