Tinerii antreprenori sunt aşteptaţi la a doua ediţie Startup Live Bucureşti

startup live bucuresti

Startup Live Bucuresti #2 va avea loc între 7-9 iunie la TechHub Bucharest şi va strânge tineri pasionaţi de tehnologie, inovaţie şi antreprenoriat. Aflat la a doua ediţie, evenimentul doreşte să aducă un plus de vitalitate domeniului antreprenorial din România, prin propunerea de noi concepte de business şi găsirea de noi strategii de inovaţie tehnologică.

Evenimentul va reuni atât dezvoltatori de aplicaţii mobile, tineri pasionaţi de mediul antreprenorial, jurnalişti de business, web designeri, cât şi antreprenori din mediul online în căutare de co-fondatori sau mentori. Proiectul reprezintă un spaţiu de întalnire pentru tinerii antreprenori, cât şi o modalitate de validare a propriilor proiecte de business, de îmbunătăţire a ideilor sau de găsire de noi oportunităţi.

,,Dorim să creăm acelaşi mediu propice pentru dezvoltarea de noi idei de business, aşteptăm mai mulţi participanţi din domeniul tech dat fiind parteneriatele cu importante asociaţii de profil din România. De asemenea, ne dorim să găsim cât mai multe idei inovative şi le promitem participanţilor acelaşi mediu internaţional atât în materie de mentori cât şi participanţi şi juraţi.“ a declarat Florina Dumitrache, Team Leader Startup Live Bucureşti.

Prima ediţie, desfaşurată în octombrie 2012 a fost un real succes, bucurându-se de participarea a peste 70 de potenţiali antreprenori şi a peste 15 mentori din domenii diferite care le-au oferit participanţilor sprijin şi feedback în ceea ce priveşte ideile expuse. A doua ediţie îşi propune să atragă participanţi din cât mai multe domenii de activitate, precum şi speakeri internaţionali care să le ofere participanţilor o nouă viziune asupra mediului antreprenorial.

Etichete: