Ted Neward vine în România la invițatia Software Architecture Day!

Ted Neward ocupă în prezent în cadrul Smartsheet poziția de director al departamentului de Developer Relations, având peste 20 de ani de experiență în software development. Predă la University of Washington Information School și este speaker în cadrul conferințelor internationale, este specializat în sistemele întreprinderilor bine cotate, lucrând atât cu clienți care sunt incadrați în top Fortune 500, cât și cu companii de 10 angajați.

Expertiză: Architecture, Java (language, JVM), J2EE/JavaEE (including large-scale), .NET (CLR), C# (language), NodeJS, Angular, React, C++ (including C++/CLI), Python, other languages (including development of new languages), virtual machine (JVM, CLR, etc) internals. Este autor și co-autor al cărților precum Professional F# 2.0, Effective Enterprise Java, C# In a Nutshell, SSCLI Essentials, Server-Based Java Programming, și contribuitor pentru câteva publicații de technologie.

Pe scurt, a scris câteva sute de articole atât pentru publicații online cât și print. Ted este de asemenea Campion IBM Cloud, a fost Microsoft F# MVP (și totodată Arhitect și C# MVP în anii anteriori), F# Insider, C# Insider, and VB Insider, INETA speaker, fost DevelopMentor instructor, autorul cursului PluralSight, speaker în mod regulat la conferințe internaționale și membru al câtorva Java JSRs.

Membrii ANIS vor avea discount de 30% pentru achiziția de bilete la workshop-ul hands-on cu Ted Neward, organizat sub egida Software Architecture Day, pe data de 20 septembrie, la București. Pentru informații, vă rugăm să ne contactați la adresa office @ anis.ro.