Stimulente atractive pentru companiile IT – Invitație la mic dejun de afaceri

Deloitte are plăcerea să vă invite la o discuție cu privire la stimulentele disponibile pentru companiile care operează în industria IT.
DELOITTE 2
Scopul acestui eveniment este aducerea la cunoștință a celor mai recente schimbări în acest domeniu, precum și analiza oportunităților ce pot crea valoare pentru afacerea dumneavoastră. În plus, evenimentul în sine este o oportunitate de a interacționa cu alte persoane active în industria IT.

Evenimentul va include discuții interactive pe parcursul cărora prezentatorii noștri vor aborda stimulentele disponibile pentru companiile IT, din punct de vedere practic.

  1. Fonduri acordate în cadrul schemelor de ajutor de stat – susținând creșterea companiei dumneavoastră
  2. Deducerea suplimentară de 50% pentru activitățile de cercetare-dezvoltare – la dispoziția dumneavoastră
  3. Inițiative de a forma clustere – unirea eforturilor și partajarea beneficiilor

În timpul discuțiilor noastre, veți avea șansa să aflați despre oportunități și aplicabilitatea lor atât în activitățile curente ale companiei cât și în planurile sale de viitor.

Întâlniți-vă și interacționați cu specialiștii Deloitte Romania, dezbateți aspecte cheie, proiecte și explorați cele mai recente abordări practice.

Agenda si Prezentatori

  • Introducere – Dan Bădin, Partener
  • Subiecte legate de ajutoare de stat – Roxana Moise, Manager
  • Subiecte legate de Fiscalitate – Silviu Sandache, Senior Manager

Locatia: Hotel Novotel, Calea Victoriei nr. 37B, Sector 1, Bucuresti
Data: 13 Martie 2013
Durata: 9:30 – 11:30

Inregistrare:

Participarea la acest eveniment se face numai pe bază de invitație. Intalnirea este gratuită pentru beneficiarii invitaților. Vă rugăm să confirmați rezervarea dumneavoastră cât mai curând posibil și să trimiteți un e-mail specificând numele dvs. către Oana Horvat la adresa de email: ohorvat@deloittece.com până la data de 6 martie 2013.

Locurile sunt limitate și sunt acordate pe baza principiului primul venit, primul servit.

Etichete: