Startup Path 2018

Potrivit Financial Times, România este una dintre cele mai rapide economii din Europa, a devenit o destinație tech foarte populară printre investitori. Quartz adaugă că România este considerată centrul tehnologic al UE, în timp ce TechCrunch amintește de Silicon Valley din Transilvania.

România a închis anul 2017, cu un total de investiții de 53 milioane USD în companii de tehnologie. Este o cifra de trei ori mai mare decât în 2016 și de patru ori mai mare decât în 2015, potrivit raportului State of European Tech, produs de Atomico. Aceast procent reprezintă 0,27% din cei 19 miliarde de dolari investiți în companii de tehnologie din Europa, ceea ce înseamnă că există încă mult spațiu pentru creștere.

Startup Path este un eveniment concentrat pe dezvoltarea, educarea și motivarea antreprenorilor prin intermediul unor experiențe unice. Evenimentul va aduce împreună toți actorii de pe scena startup-urilor, de la universități și acceleratoare la investitori și oameni de afaceri cu experiență care îi pot ajuta pe antreprenori să-și croiască un drum spre succes.

Startup Path este o colecție de experiențe, idei, povești despre succes și eșec, discuții inspiraționale și informații practice pe teme precum: leadership și obiective, finanțare și obținerea de capital sau strategii de growth hacking, ce pot fi utilizate pentru diverse scopuri, de la dezvoltarea de produs sau marketing și vânzări la monetizarea ideilor sau aplicarea unor noi modele de business.

Viziunea Business Review este bazată pe dorința de a susține creșterea unei comunități antreprenoriale mai puternice în România și Europa de Est, devenind o platformă ce promovează tinerii antreprenori și interesele lor, încurajează colaborarea între aceștia, le oferă acces la oportunități de networking și finanțare printr-o rețea bine pusă la punct și le îmbunătățește cunoștințele prin conținut și știri relevante și atent selecționate.

 

Pentru mai multe informații, accesați site-ul evenimentului.

Etichete: